reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 ja i tak już myślę że mi się na głowę rzuciło żeby myśleć o in vitro skoro 1 dziecko mam...
Uwierz mi że rozumiem i akceptuję każdy wybór. Przerwanie ciąży też...
To nie moje życie i nie mam prawa kogoś osądzać. To że ja bym coś zrobiła lub czegoś nie zrobiła nie znaczy że każdy musi myśleć na dany temat to samo co ja.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Nie wiem jak się bym zachowała w sytuacji gdybym w ogóle nie miała dziecka. Ale mam. I logiczne że pewne rzeczy są dla mnie "nie do wyobrażenia" co nie znaczy że to krytykuję.

Wiecie co,biedny ten mój M. Wczoraj go zj..am że pogratulował koleżance ciąży,zamiast płakać i złorzeczyc na niesprawiedliwość,dzis zamiast współczuć że chory itp. To ja mu że przez tą gorączkę to wybije mu wszystkie plemniki i znów w plecy jesteśmy...

Tak to juz z nami jest a faceci sa biedni i tyle ale najpierw sie odezwie w nas to co buerze gore a dopiero pozniej wspolczucie

Tyle tego że nie wiedzialabym od czego zacząć :p dużo tego.... teścia mam spoko ale ona.. gorzej fałszywej osoby nie znam i tak interesownej ;) ma hajs i myśli że ma nad wszystkimi władze..nienawidze takich ludzi ... wszystkie sytuacje jakbym opisała to by mi zabrakło miejsca hihihih :)
Witaj w klubie mam taka sama tesciowa. Tesciu spoko. Ale ona szkoda gadac i jeszcze nawet jak cos zrobi nie tak to ci wmawia ze przeciez miedzy nami jest tak super. Juz jej nie wyprowadzam z bledu bo szkoda nerwow. A moja rozmowa z nia polega na tym ze ona mowi a ja przytakuje i tak od 13 lat glupi by sie skapnal ze cos jest nie tak. Ale tu tez bylo mi szkoda nerwow bo kiedys probowalam z nia gadac normalnie przez pierwsze dwa lata zwiazku ale jak mialam inne zdanie niz ona to biadolenie i przekonywanie ze to ona ma racje i dazenie do tego zeby ja poprzec i przyznac jej ta racje wiec stwierdzilam ze nie bede z nia rozmawiac tylko bede przytakiwac i bede miala spokoj :p

@gosia321 i jak tam grzybobranie?:-) :) u nas przez ostatnie poltora tygodnia byl straszny wysyp i to glownie prawdziwkow:biggrin2: wlasnie wciaglam duetetyczne tagiatelle z prawdziwkami i kurczakiem w sosie śmietanowym:rofl2: ale byla tam tez pietruszka zeby choc troche zdrowo bylo:D
misis,to jak salatka:)samo zdrowie:D

@gosia321 i jak tam grzybobranie?:-) :) u nas przez ostatnie poltora tygodnia byl straszny wysyp i to glownie prawdziwkow:biggrin2: wlasnie wciaglam duetetyczne tagiatelle z prawdziwkami i kurczakiem w sosie śmietanowym:rofl2: ale byla tam tez pietruszka zeby choc troche zdrowo bylo:D
No to dietetyczne:) hehe
Trzeba bylo tylko razowe kluchy ugotowac i smietanke 12% uzyc i fajny zdrowy posilek :) grzybki maja duzo mikroelementow

reklama
A tak z innej beczki laseczki, jak bedziecie grzeczne i ladnie poprosocie to dam wam przepis na zaje...ste cytryny z pomaranczami do herbaty. Choc moj szwagier jak dostał odemnie 2 sloiczki to dodawal do rumu:rofl2: ale to jak bedziecie grzeczne i o ile lubicie przyprawy korzenne bo idzie tam anyz, gozdziki, kora cynamonowa, wanilia i jeszcze chyba cos ale nie pamietam:happy2:

Do góry