reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aduś16- skoro z Was zrobili przy waszych wynikach Amh 40-tke to ze mnie by zrobili 60-tke;) Moj wynik Amh -0,2 a wiek 29:)) W invikcie wstępnie zakwalifikowali nas do 4 grupy ale daliśmy sobie z nimi spokój . W Gamecie udało sie za 1 razem :)
A przy stymulacji brałam zastrzyki: gonapeptyl, bravelle 225 oraz menopour 75 wiec konskie dawki a czułam sie po nich super:)

adus16- ale ryczalam jak pobierlaa mi krew na hcg hehhe wszscy ludzie sie patrzyli na mnie a ja nic na oczy nie widzialam , beta to byla formlanosc i jak maz zadzownic to nic nie powiedzieli ile wyszla tylko ze sie nie udalo wiec nie wiem do dzis :(

nie wiem czuje sie ianczej niz osttnio , lepiej :) i jestem pelna nadziei ze sie udlao :)

marcik my ze tak sie zatanawialismy zostac czy wrocic no ale po 2 latach zapadla klama i kupilismy to chate tak wiec uwiazalismy sie kredytem jeszcze na kilka lat..... potem zobaczymy jak ulozy sie zycie. jaka pogoda w szkocji bo u nas dzis pieknie, garaco i slonecznie.
Muzsze kiedys meza namowic na wypad na polnoc Anglii podobno jest tam pieknie;-)

Gienek - dziękuje za new HOPE !!! tak nie daje mi spokoju ta zdublowana beta. Ja tylko online wyniki podglądam.. więc nie wiem czy możliwy jest tu błąd .. ja jestem analitykiem co prawda nie medycznym ;) ale statystycznie to jest chyba promil szansy na zdublowanie wyniku bety w ciągu 3 dni! what the f...k A co do Invicty to nieźle twojego męża zrobili. w "balona' powinni wam za ten stres darmowe badania zaproponować CONAJMNIEJ jako rekompensate, łąski nie robią. U nas był taki motyw że jak mąż pierwsze kwalifikacyjne wyniki robił to miał wgląd tylko to fragmentacji a później sie okazało ze dr do całęgo panelu, drugi raz jak badał nasienie wyszła jakaś infekcja drobna i gorsze wyniki a tu Pani dr zaczęła się odwolywac do jego wcześniejszych wyników których on nie widzial na czy wcześniej... dziwne techniki stosują.. coś mi się wydaję że na siłę pokazują gorszy obraz niż on jest mając wgląd w faktyczne wyniki żeby byli pewni czy ONI nie stracą na tym interesie. Smutne to jest bo tu chodzi o nasze nerwy nie do opisania :( i duuużo pieniązków :( też odnieśliście podobne wrażenie?

Gienek - aż strach mówić ale o ciąży dowiedziałm sie w 5 tym tyg po teście z krwi, lekarz w przychodni wcześniej badał i zapewnił że nie ma mowy o ciązy a spóźniała się @ .. tylko ja to wiedziałam instyktownie , i był strach!!! w oczach przed rodzicami - dodam że miała 18 lat,wakacje 4 klasa liceum :( plany na studia etc.. Więc LOS mnie pokarał że wtedy nie zadbałam o siebie :( tylko nie wiem jaki to był 'wyrok' dotychczas trwa ...ponad 10 lat i dziś zrozumiałam że to chyba za mało :( Mój mąż ma już dziecko z i małżeństwa więc nie zna do końca tego 'mojego' bólu jak kolejny raz okazuje się że 'szans prawie nie ma'... buuu Ale będe walczyć. Historie dziwczyn na tych forach naprawde dają siłe żeby się nie poddawać! dlatego ogromnie się ciesze że tu jestem :-D

elala - dzisiaj tez pieknie i wczoraj caly tydzien ma byc super z czego bardzo sie ciesze bo weekend mamy wolny to sobie pojedziemy gdzies. Co do okolicy to jest tu przepięknie. Wzgórza, wieksze gory, morze blisko, ruiny zamków i ogólnie super. No i lochow (czyt. jezior) duzo

Lola - AMH 0,2 i pierwsza udana próba :):):):):) super! to jest właśnie ich (Invicta) metoda klasyfikacji, Czy mówisz o Gamecie w Gdyni, też myslalam o nich ale slyszlam ze to jeszcze drozsza klinika niż Invicta a jedyna Invicta ma ten program Do skutku który niby tak dlugo działa aż się uda, więc gł. to mnie przekonało. A jak to kosztowo w Gamecie wygląda ? 1 podejście łącznie?

reklama
Do góry