reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gienek - zadzwoniłam od razu do tej Invicty powiedzieć iż że błąd zrobili ;) ale oni twierdzą że to nie możliwe.. heh. Ja jestem dziwnym przypadkiem statystycznym i kolejny raz mam tego dowód ;) jam byłam na granicy z tym AMH 1.4 klasyfikacja 2 tgi przed 29 urodzinami też ze mnie zrobili 40-tke z moim wynikiem :no: Kochana tak sie ciesze że jesteś dowodem że 'niska' korelacja AMH nie stanowi o sukcesie :) Kurcze , nie wiem jak wytrzymam do soboty :( Ja mam jeszcze tą przypadłość że jak mam zobaczyć wyniki to w momencie ich otweirania prawie mdleje .. serio!! jakiś dziwny przypadek ze mnie, ale jestem nastawiona na porażke więc może mnie zaskoczą tym razem w drugą stronę.. Z całego serca życzę Ci szczęśliwej ciąży :tak:

reklama
Dziewuszki - powiedzcie proszę jak to jest z tą @ ? czy to progesteron opóźnia jej przyjście przy założeniu że implantacja sie nie powiodła? nawet plamień nie mam :( a 3 dni spóźnienia jest .. czy jak którejś z was się wcześniej nie powiodło kiedy dostałyście @ ...?

Marcikuk no to ja mam chyba najblizej:blink::blink:..... Marcikuk ja to nie wiem jak ty nocki znosisz? wytrwala jestes!

marcikuk - a można zdalnie z PL ? to ja z chęcią.. ang. fluent i od powrotu za rzadko praktykowany :( p.s. w jakim mieście mieszkasz ? Ja byłam na płd. i raczej nie polecam na stałe .. a ty chcesz kochana tam zostać? dzieciaczek twój będzie fluent in eng od urodzenia :) Też marzyło mi się tam urodzić :( może wrócę bo tu prędzej z kasy się wypłuczę zanim Invikcie się uda dać mi dzidzię :(

adus16- ja brlama progesteron i 9 dnia zaczely mi sie brazowe uplawy jak wkladalam progesteron i wiesz potem lekko czerowone i potem do wiczora nic maz zadzwonil do klinbiki wiec pojechalismy ale juz zadnyhc plamien nie bylo przed sama wizyta poszlam siku i kurcze zalal mnie krwisto czerwony okres :( nie bolal mnie brzuch jak na @ ani nic temperatura powyzej 37 byla caly czas , dopiero po 2 dniach zaczol mnie bolec brzuch jak na @ i jakbym dostala drugi okres z tym ze normalnie mam 2 dni a wtedy 9 dni i kurcze same skrzepy ( to bylo poronienie wedlug lekrza )

adus16 zapraszamy spowrotem do uk! ale wierze w to ze nie bedziesz juz porzebowala wiecej kasy na kolene proby bo TA okaze sie sukcesem:-)

w zeszłym tygodniu nocki lepsze były dla mnie bo mdłości popołudniami mi żyć nie dały. Teraz robię bo taki mam grafik, ale akurat się udało i 7 nocek mam z emkeim to ja przysypiam a on siedzi na warcie :-)

Adus - nie wiem czy chce zostać. Przyjechaliśmy z myślą ze co będzie to będzie i tak już 6 lat zleciało. Emek chce zostać. Szybko nie wrócimy bo trzeba samochód spłacić :-) No i ja jestem na północy UK konkretnie to w środkowej Szkocji.

joweg - a jaką betkę miałaś? jak ja poroniłam w 9 tc wyglądało to bardzo podobnie do twojego przypadku .. tylko z nat. ciąży o od tego czasu zaczął się mój maraton :( trwa już 10 lat w tym 2 ostatnie mega intensywnie ... i nic. prześladuje mnie wodniak, z którego inny lekarz ponad rok temu prawie raka zrobił :( to był strach większy niż ten przed BETĄ :szok: Właśnie tak czytam że ty miałaś dziś transfer ?? Jak się czujesz ??

Aduś16 pewnie,że mogli się pomylić, tak było z moim mężem..pierwszy raz oddał żołnierzyki do zbadania fragmentacji DNA plemników, tego samego dnia tel,że nasienie się nie nadaje,bo więcej tam leukocytów niż plemników i musi pilnie zgłosić się do androloga. Emek zestresowany,że już na pewno to jego wina,że nie możemy zaskoczyć. Dostał antybiotyk i po 3 tyg.miał powtórzyć badanie. Powtórzył i nagle ktoś do niego za 3 dni dzwoni z Gdańska,że towar niediagnozowalny i miliony leukocytów. Mój mąż prawie dostał zawału,więc ja wkroczyłam do akcji, zadzwoniłam i zapytałam dlaczego skoro badanie było robione w Warszawie dzwoni jakaś pani z Gdańska i to oznajmia, zaczęła się kłótnia i suma sumarum okazało się,że jeszcze nie ma wyników drugiego badania a Gdańsk zdublował pierwszy wynik jako wynik drugiego. Okazało się,że drugie badanie wyszło mu ok.Napisałam skargę i dzwonili nas przepraszać:tak: A masz dostęp do wyników online?Można samemu wszystko podglądać tylko musisz poprosić o hasło. Moim zdaniem u Ciebie też zdublowali pierwsze badania i 3 werka Cię zaskoczy;-)

reklama
elala i dziewczynki - wy to dajecie power'a ;) już zaczynam powoli spowrotem wierzyć w ta 3-cią werkę. Czytałam o dziewczynach które w 3 i 6 dpt miały < 1 a 10 dpt siup do góry.. tylko że moja lekarz tak tego nie zintepretowała :crazy:

Do góry