reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gienek - nawet nie wiesz ile te słowa znaczą dla mnie ... chyba jednak nie przekreśle tego grubą krechą.. 3 werka daje jeszcze cień szansy :sorry2:

reklama
Adus - cien szansy jest wtedy jak ci powiedza ze betka spada. U ciebie jest wieksza szansa (niz tylko cien) bo u ciebie nie ma tendencji spadkowej, pojdziesz na ostjatnia weryfikacje i zoabzcymy. Tutaj wcale mi bety nie sprawdzali tylko sikac na testy kazali (lacznie zrobilam 9) Moze cos pomieszali w laboratorium? Tego się trzymajmy.

marcikuk - no już DOBA,DOBA ;-) (czyt. dobra ;). No przecież napisałam,że armia nadziei do mnie powróciła :tak:Wiem,że zawdzięczam to moim zarodeczkom ale również i Wam moje kochane babolki :-)

Ja wiem,że to dziwnie zabrzmi i możecie śmiać się pod noskiem ale powiem Wam,że cały czas "wmawiałam" sobie,że kiedy odważę się na to by dołączyć do Waszego grona,to będzie to dla mnie dobry znak :tak::tak:

Agapl jak to jak pozytywnie- nie zamartwiej sie. test jest pozytywny a ty poprostu lez i odpoczywaj. RELAX RELAX RELAX
Prosze nie strasz nas nie potrzebnie - 2 rozowe krechy sa na tescie:tak:! i to jest najwazniejsze.

miala ktoras z was podane zarodki B8 lub c7 i sie udalo z mrozakow , powiedzili ze niby sa lepiej rozwiniete niz te ostatnio wiec sama nie wiem , ilo dniowe mialam podane :)

agapl13- trzymam kciuki !!!! bedzoe dobrze kochanie :*

Aduś16 nas przydzielili do 2 grupy tylko i wyłącznie,że moje AMH wynosiło 1.9 w wieku 28 lat. Niby norma jest od 1.4,ale biorąc pod uwagę mój wiek stwierdzili,że jest za niskie! Teraz jak się okaże,że nam się udało to powinni zwrócić nam część pieniędzy u Ciebie tak samo-pamiętaj o tym. Przy udanej pierwszej próbie płacisz tyle,co normalnie zapłaciłabyś podchodząc jednorazowo do programu ICSI. Ja była pewna,że przyczepią się do męża,bo miał 5% prawidłowej budowy plemników a 95% nieprawidłowej i fragmentację DNA 14% jednak to ja zaważyłam na 2 grupie! W tej ankiecie były podchwytliwe pytania..na przykład-czy ma pani endometriozę?odpowiedziałam nie,bo by mnie do wyższej grupy przydzielili, poza tym nie miałam laparoskopii,więc nie mam potwierdzonej;-) Klasa BB blastusiów to podobno dobra klasa i dobrze rokująca-tak nam pani w laboratorium mówiła,więc mocno trzymam za Ciebie kciuki-poza tym nie masz plamień ani nic takiego a betka ci nie spadła,może jakiś błąd w laboratorium?:tak:
Last time mój kiciuś chodzi za mną krok w krok, wcześniej mieszkaliśmy w domku z ogródkiem a teraz mamy 2 tarasy i on bardzo się boi na nie wyjść-śmieję się,że jest jak takie zwierzątko z zoo wypuszczone do dużego miasta i spanikowane. Mam nadzieję,że niedługo się przyzwyczai!
Agapl gratuluję pozytywnego testu i już nie mogę się doczekać betki. To lekkie krwawienie to może być implantacja:tak:

Joweg dziekuje czuje sie dobrze staram sie lezec i nie myslec za bardzo o tym wszystkim. Boje sie myslec bo niepotrzebny stres nie pomaga. Nie wiem czy wytrzymam do 2 czerwca z testem juz mysle kiedy bede mogla zrobic???? u nas w UK nie robi sie betki:-( wiec musze sikance robic -
a jak ty?

last time - no i prawidłowe myślenie. Juź na ciebie nie krzyczę :-) Myślimy pozytywnie i już.
A co do naszego forum to tak nieskromnie powiem my tu cuda działamy ;-)
A teraz pytanie z innej beczki czy jest jakas ochotniczka która pójdzie za mnie na nockę??? Angielski komunikatywny wymagany.

reklama
ellal- ja mam termin na hcg 5 czerwca ale ide za tydzien na hcg czyli 7 dnia po transferze i potem 9 dnia po transferze :) sikancow nie robie :D mam uraz po ostatnim razie :) a ty nie mozesz jakos podplacic i hcg zrobic ? :D

marciciuk heheh z checia bym poszla ale mam komunikatywny niemiecki ;:)

Ostatnia edycja:
Do góry