reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia rany!!!!!! Brak mi słów. Weszłam na forum na sek i przeczytałam tylko co Cię spotkało i nie wierzę! !!

Dziewczyny u mnie znowu klapa beta < 1.2 , w sobotę powtórzę, ale na cud nie liczę....
Kochana może kropek się później wgryzł. Weź relanium i za 2 dni powtórz betę a póki co bądź dobrej myśli-wszystkie CI kibicujemy

Nie brałam. Pytałam gina o jakieś globulki to mówił ze nie ma nic z tym antybiotykiem na które są wrażliwe moje e.coli..

Zadzwoniłam dzisiaj czy się coś nie zwolniło i jadę jutro!! :)

Ja biorę Augumentin albo analogiczny zamiennik. Biorę go już trzeci raz pod rząd. Najpierw miałam e. faecalis, potem dodatkowo e. coli, teraz sama e. coli została. Cały czas wrażliwe na ten antybiotyk.
Macmiror na ecoli za bardzo nie działa. On jest na grzyby. Ecoli trudno się pozbyć...

---23tc---

Ja myślę, że gorzej byłoby, gdyby dżoasia nie poszła na immunoglobiny. Miałaby wtedy żal do siebie, że to może przez to, że szkoda Jej było pieniędzy, itp. A tak to wie, że zrobiła wszystko co w Jej mocy i nic sobie mam nadzieję nie będzie miała do zarzucenia.

A co by miała sobie zarzucać. Robiła wszystko aby sie udało i nadal robi, jak każda z nas. Zawsze jak coś takiego sie dzieje analizujemy co poszło nie tak, ale jak dla mnie to istna loteria. Szczęście i tyle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja wierzę w Twojego kropka ale w razie w nie podchodź do kolejnego transferu bez konsultacji i diagnostyki immunologicznej. W Krakowie masz 2 Sachę i Sydora. Ja bylam u nich obu a teraz biję na Łodź
Sproboje to wsio przemyslec jak troche ochlone... kurde teraz mysle ze doktorek chyba.jednak nie naciagal na te immunoglobiliny bo jakby chcial to bez badan by mi je juz przed transferem zlecil. A tak to mialam ten accofil (za 500 zl a nie za 4tysie).
Hmm jeszcze mnie zastanawia bo od 2 dni jestem przeziebiona i lecze sie domowymi babciowymi sposobami...maliny imbir rumianek syrop z cebuli itp... a dzisiaj jak zaczelam krwawic to zmierzylam temp i bylo 38st... moze to jakas zjebana kulminacja...

reklama
Do góry