reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To tak na rozluźnienie:
Było sobie małżeństwo i mąż podejrzewał, że jego żona trochę głucha jest. Poszedł do lekarza, naświetlił sprawę i lekarz mu polecił aby stanął w odległości 10 metrów od żony i coś powiedział. Jak nie usłyszy to zmniejszyć odległość o 2 metry i tak do skutku.
W domu mąż siedzi w pokoju a w kuchni żona kolację robi. Myśli sobie, ok jest 10 metrów, więc pyta:
-Kochanie co jest dzisiaj na kolację?
..... cisza
Zmniejszył odległość o 2 metry i znowu pyta:
Dalej cisza. W końcu stanął 2 metry od żony i pyta:
Żona się odwraca i mówi:
-K...wa już 5 raz Ci mówię, że kurczak!

Ma 5 dzieci. Teraz po rozwodzie i wszystkie dzieci sie od niej odwrocily. 2 z nich jeszcze niepelnoletnie ale opieke dostal ojciec. Sama stwierdzila, ze jakby mogla cofnac czas to wcale by dzieci nie chciala, bo tak jej sie teraz odwdzieczaja. Normalna to ona nie jest. Nie wiem czemu sie przejelam opinia kogos tak pustego. Chyba macie racje, ze to hormony szaleja :p
TO o czyms swiadczy skoro dzieci sie od niej odwrocily a maz zostawil ze musi miec cos z deklem. A ty sie kochana nie przejmuj takimi glupimi babami co bzdury gadaja. Choc wiem jak to mimo wszystko boli

Od czterech lat staramy się o drugie dziecko i nam nie wychodzi. Od lekarza do lekarza i brak dziecka. Między czasie byłam w ciąży b iochemicznej. Od kwietnia proboalismy inseminacja ale nie wychodziło. Moje wyniki podchodzą pod zespół policystycznych jajnikow, pęcherzyki nie pekały.... Dzisiaj czuję się fatalnie brzuch mnie boli itp

Podobnie u mnie. Córka 7 lat w sumie bez problemu a teraz od roku nic ciągle problemy. Jestem po nieudanuej iui i myślę nad in vitro...
Co u Was jest przeszkodą?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje wyniki podchodzą pod zespół policystycznych jajnikow pęcherzyki nie rosną i nie pękają. Teraz dużo urosło ale nie wiadomo czy nie puste ...

Coś znowu w kalendarzu popiepszyłam, ale badania genetyczne miałam dzisiaj. I wyszło brak kości nosowej /hypoplastyczna/ . Muszę zrobić badanie pappa . Miałyście coś takiego w swoich przypadkach. :(:(:(
U mnie zaczęło się od rozszczepienia podniebienia i brak kości nosowej. Potem pappa i na koniec amniopunkcja. Niestety u mnie wyszła straszna lipa.

@dżoasia jestem z Tobą cały czas myślami ... Nie będę Ci tu popieprzyć głodnych kawałków i innych smutów !
Zapodaj se bajkę o porze i selerze ! I w kime ! Zobaczymy co przyniesie jutro ! Buziole

reklama
Kochana nie wiem bo to było ponad 20 lat temu. Koleżanka mi tylko mówiła, wiedząc że ja się leczę, że jej siostra poszła do wc, dostała nagle strasznego bólu i strasznie prysła z niej krew. Wiem że na pewno ma problemy z tarczycą a może jeszcze inne problemy do tego doszły bo po tym miała tylko jedno dziecko jeszcze

Ja mialam wlasnie tak, potem tak ze mnie lecialo ze caly czas lezalam bo nie moglam zatamowac, to bylo jakies 3.5 tygodnia po transferze!
Zrobilam bardzo szczegolowe badanie ktore mialy niby powiedziec czemu no ale nic sie nie dowiedzialam! Niby natura wybiera, jak to mowia selekcja naturalna!
Caly czas mi lekarze powtarzaja ze najwazniejsze ze sie zaczepilo a wiec duza nadzieja jest! Kochana i tego sie trzymajmy, sciskam Cie mocno [emoji847]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry