reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak wszystko od nowa podchodzimy 2 raz pierwszym razem miałam krótki protokul tym razem idziemy na długim i narazie wiem tyle że od 5 dnia okresu mam brać antykoncepcyjne tabletki 21 dnia cyklu zastrzyki z gonapeptyl i między 7 a 12 dniem mam przyjechać na wizytę i potem przyjdzie okres jak odstawić antyki mam wziąć cale opakowanie a dalej nic nie wiem ;) Ale myślę pozytywnie
Super, bardzo się cieszę, ze podchodzisz drugi raz. :)

reklama
Aha aha i modlić się o niepokalane poczęcie...przepraszam za cynizm ale np. jak ktoś nie ma dwoch jajników itd.... Łatwo się właśnie mówi póki sprawa nie dotyka nas osobiscie. Adopcja to odpowiedź częsta. Ale adopcja nie jest dla wszystkich. To trochę takie powołanie trzeba mieć. Ok można założyć że Bóg tak chciał... ale można też założyć że chciał nam dac możliwośc walki...

---23tc---
No mniej więcej takie maja podejscie... raz spytali czy wiemy ze teraz bezpośrednie samoloty do Lurt lataja? A tam tyle uzdrowien. Takze chyba jednak zatrzymam info o IVF dla siebie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Ja wierzę w Twojego kropka. Leż kochana i wierzę że jutro beta będzie większa tylko rób w tym samym labolatorium

Przykre to strasznie. A przed tym nie bolal Cie brzuch?
No wlasnie nic mi sie nie dzialo. Nawet zadnego plamienia nigdy nie mialam. Szok. I qwa pech taku ze na poczatku mialam isc na te immunoglobiny dzisiaj ale wykombinowalam wolne na wczoraj. Moze by mi 4 tysie zostaly na nastepny transfer a tak to duppa. Ani hajsu ani dziecka.

No mniej więcej takie maja podejscie... raz spytali czy wiemy ze teraz bezpośrednie samoloty do Lurt lataja? A tam tyle uzdrowien. Takze chyba jednak zatrzymam info o IVF dla siebie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba rzeczywistoście odpuść. Przykre to mi wsparcie najbliższych bardzo pomogło.

---23tc---

Bo jestem popieprzona:) no noc mam l4 na 2tyg to wam systematycznie bede trula tylek... wezcie sie nie rozklejajcie tylko mi tu jakims dowcipem zarzuccie:)
A tak serio to zastanawiam sie co sie qrwa stalo... tak nagle zabolal mnie brzuch i zrobilo mi sie morko w majatach - poszlam do lazienki ale bylo czysto, tylko taka woda z lutkiem. Ale prewencyjnie lyknelam nospe i zaraz znow cos pocieklo i wtedy to juz byla krew... a w domu i klinice ta krew byla taka jasnoczerwona jak z tetnicy... i milion skrzepow... jak to mozliwe ze to tak nagle... :(
Chcę wierzyć że u Ciebie to nie będzię to i wszytsko skończy się dobrze ale siostra mojej koleżanki tak właśnie poroniła. To był moment...

No wlasnie nic mi sie nie dzialo. Nawet zadnego plamienia nigdy nie mialam. Szok. I qwa pech taku ze na poczatku mialam isc na te immunoglobiny dzisiaj ale wykombinowalam wolne na wczoraj. Moze by mi 4 tysie zostaly na nastepny transfer a tak to duppa. Ani hajsu ani dziecka.
Ale przynajmniej wiesz ze to zrobiłaś i nie zadziałało? Nie wiem....

---23tc---

reklama
Do góry