Czyli to już pewne ze że jest po wszystkim tak ? Może nie widział pęcherzyka dlacZego tak sie stało przecież było wszystko dobrze coś wytłumaczył i co dalej przykro mi kochana naprawdę tak mi przykroZalamal rece i powiedzial ze jest w tej sytuacji bezradny
reklama
G
gość 5
Gość
O matko...jakie to niesprawiedliwe! . Trzymam kciuki jak najmocniej potrafię, za to, żeby jednak wydarzył się cud.Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Mruch
Fanka BB :)
My akurat te podejscie trzymamy w tajemnicy, wiec gdyby nie te forum to chyba bym zglupiala. Zawsze latwiej sie wyzalic jak jest sie anonimowym. A my po to tu jestesmy, zeby sie wspierac :*
My tez nikomu nie powiedzieliśmy, walczymy z tym sami. Nie ze względu na przekonania, pod tym względem wydaje mi sie, ze nie byłoby problemu. Bardziej chodzi i współczucie, wypytywanie i ewentualne tłumaczenia gdyby sie nie udało, a już jedna porażkę mamy za sobą! A tak staramy sie iść dalej i nikt na nas nie patrzy ze współczuciem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Hej dziewczyny! Wystartowałam Po Primolucie jajniki w końcu bez torbieli. Od trzech dni jestem na ESTROFEMIE/MEDROLU/ACARDZIE/ i dodatkowo biorę Vitaminer+DHA i wiesiołek. Może zalecacie coś więcej? W najbliższy wtorek wizyta, będzie to mój 9dc. I myślę, że w ostatnim tygodniu crio, jeśli wszystko będzie dobrze.
Polecam jeszcze maca!
dżoasia
Ty mi tu niemasz placz. Ty masz jutro szczesliwy dzien zrelaksuj sie wez, nie pitolKu*rwa mać :/ strasznie mi przykro. Trzymaj się dzielnie. Mam ciary na całym ciele i ryczę razem z Tobą :/
Strasznie mi przykroDzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
reklama
Mruch
Ty mi tu niemasz placz. Ty masz jutro szczesliwy dzien zrelaksuj sie wez, nie pitol
Jak Ty to robisz, ze pomimo tego wszystkiego jeszcze podtrzymujesz inne na duchu!
Podziel się: