reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
O matko...jakie to niesprawiedliwe! :(. Trzymam kciuki jak najmocniej potrafię, za to, żeby jednak wydarzył się cud.

My akurat te podejscie trzymamy w tajemnicy, wiec gdyby nie te forum to chyba bym zglupiala. Zawsze latwiej sie wyzalic jak jest sie anonimowym. A my po to tu jestesmy, zeby sie wspierac :*

My tez nikomu nie powiedzieliśmy, walczymy z tym sami. Nie ze względu na przekonania, pod tym względem wydaje mi sie, ze nie byłoby problemu. Bardziej chodzi i współczucie, wypytywanie i ewentualne tłumaczenia gdyby sie nie udało, a już jedna porażkę mamy za sobą! A tak staramy sie iść dalej i nikt na nas nie patrzy ze współczuciem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Wystartowałam :) Po Primolucie jajniki w końcu bez torbieli. Od trzech dni jestem na ESTROFEMIE/MEDROLU/ACARDZIE/ i dodatkowo biorę Vitaminer+DHA i wiesiołek. Może zalecacie coś więcej? W najbliższy wtorek wizyta, będzie to mój 9dc. I myślę, że w ostatnim tygodniu crio, jeśli wszystko będzie dobrze.

Polecam jeszcze maca!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry