Przykro mi kochana bardzo mi przykro aż płakać mi sie chce a co lekarz ci powiedział ?Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Zalamal rece i powiedzial ze jest w tej sytuacji bezradnyPrzykro mi kochana bardzo mi przykro aż płakać mi sie chce a co lekarz ci powiedział ?
jasani
O matko tak mi przykro. Żadne słowa nie są w stanie pomóc w takiej chwili. Trzymaj się kochana i życzę dużo siły.Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
natalix0
Bardzo mi przykro. ....Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
walczaca o szczescie
Ku*rwa mać :/ strasznie mi przykro. Trzymaj się dzielnie. Mam ciary na całym ciele i ryczę razem z Tobą :/Zalamal rece i powiedzial ze jest w tej sytuacji bezradny
M@gda
Moderatorka
Nie wiem co ci powiedzieć... Póki co jeszcze nic nie mówię, czekam na jutroDzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Oczekiwanie2017
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Kochana, strasznie mi przykro. Ta nadzieja, która zaraz znika jest najgorsza. Pustke, która pozostaje mogą zrozumieć tylko te, które przez to przeszły. Tule mocno.
Nie wiem co mam napisać.... serce pękaDzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
@dżoasia nawet nie ma co pisac. Chociaz niedlugo jestem na forum bardzo Wam kibicuje. Twoje zarty i humor od razu sprawily ze zapalalam do Ciebie sympatia. Jest mi niewyobrazalnie przykro. Ale poczekaj jeszczw do jutra. Moze zdarzy sie nieoczekiwane. Moze Babel sie gdzies skryl?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mruch
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
To straszne... siedzę, czytam i ryczę. Dlaczego to jest takie niesprawiedliwe. [emoji30] a może zdarzy sie cud i z powodu krwi nie było widać pęcherzyka? Bidulo ty nasza.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: