reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Przykro mi kochana bardzo mi przykro aż płakać mi sie chce a co lekarz ci powiedział ?

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
O matko tak mi przykro. Żadne słowa nie są w stanie pomóc w takiej chwili. Trzymaj się kochana i życzę dużo siły.

Nie wiem co ci powiedzieć... Póki co jeszcze nic nie mówię, czekam na jutro :(

Kochana, strasznie mi przykro. Ta nadzieja, która zaraz znika jest najgorsza. Pustke, która pozostaje mogą zrozumieć tylko te, które przez to przeszły. Tule mocno.

@dżoasia nawet nie ma co pisac. Chociaz niedlugo jestem na forum bardzo Wam kibicuje. Twoje zarty i humor od razu sprawily ze zapalalam do Ciebie sympatia. Jest mi niewyobrazalnie przykro. Ale poczekaj jeszczw do jutra. Moze zdarzy sie nieoczekiwane. Moze Babel sie gdzies skryl?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

To straszne... siedzę, czytam i ryczę. Dlaczego to jest takie niesprawiedliwe. [emoji30] a może zdarzy sie cud i z powodu krwi nie było widać pęcherzyka? Bidulo ty nasza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry