reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja już nic nie rozumiem... dzwoniła z kliniki że zamrozili 4 szt. A potem pisał lekarz że 3 sztuki nadają się do pgs a jedną nie. Więc co ja mam zrobić z tą jedną??!

reklama
U mnie poinformowanie tesciow wiazaloby sie z automatucznym zerwaniem kontaktu prawdopodobnie. Sama nie wiem. Za duzo do stracenia zeby probowac. Chodza na marsze obrony zycia itp...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chce się mieszać w Twoje relacje ani rodzinę ale może jakby zrozumieli że ich własny syn tylko tak może mieć dzieci i dać im wnuka to może by oczy się otworzyły że świat nie jest taki kolorowy jak się głosi z ambony?

Chyba juz nie jestem... zaczal mnie zajebiscie bolec brzuch i chlusnela zywa krew... czekam tylko na meza zeby przyjechal z pracy i jade do kliniki... ale na cud nie licze... Boze dlaczegooooo mi to robisz?????!!!!
O nie, tylko nie to [emoji22] . Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje ze maluszek trzyma sie ciebie dzielnie [emoji110] [emoji110] [emoji110]

no mamy nadzieje ze sie uda napewno dam znac ...fajnie tak komus sie wyzalic tak lzej na sercu..dziekuje za kciuki
My akurat te podejscie trzymamy w tajemnicy, wiec gdyby nie te forum to chyba bym zglupiala. Zawsze latwiej sie wyzalic jak jest sie anonimowym. A my po to tu jestesmy, zeby sie wspierac :*

My akurat te podejscie trzymamy w tajemnicy, wiec gdyby nie te forum to chyba bym zglupiala. Zawsze latwiej sie wyzalic jak jest sie anonimowym. A my po to tu jestesmy, zeby sie wspierac :*
no dokładnie my tez nikomu nie mowiliśmy o transferze.. powoli wariuje w domu i znalazłam was kiedy czytam ilu kobietom sie udało to serce rośnie :)

Hej dziewczyny! Wystartowałam :) Po Primolucie jajniki w końcu bez torbieli. Od trzech dni jestem na ESTROFEMIE/MEDROLU/ACARDZIE/ i dodatkowo biorę Vitaminer+DHA i wiesiołek. Może zalecacie coś więcej? W najbliższy wtorek wizyta, będzie to mój 9dc. I myślę, że w ostatnim tygodniu crio, jeśli wszystko będzie dobrze.

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...

Do góry