asinka89
Fanka BB :)
tez trzymam kciuki ..Ohh Kochana. ....trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez trzymam kciuki ..Ohh Kochana. ....trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! !!
U mnie poinformowanie tesciow wiazaloby sie z automatucznym zerwaniem kontaktu prawdopodobnie. Sama nie wiem. Za duzo do stracenia zeby probowac. Chodza na marsze obrony zycia itp...U mnie teście też sa bardzo wierzący Ale zrozumieli to i jestem mega zadowolona
To sądzę żebyś nie rezykowala szkoda abyście mieli kontakt zerwaćU mnie poinformowanie tesciow wiazaloby sie z automatucznym zerwaniem kontaktu prawdopodobnie. Sama nie wiem. Za duzo do stracenia zeby probowac. Chodza na marsze obrony zycia itp...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O nieee!!! Co się dzieje?? Daj nam znać??Chyba juz nie jestem... zaczal mnie zajebiscie bolec brzuch i chlusnela zywa krew... czekam tylko na meza zeby przyjechal z pracy i jade do kliniki... ale na cud nie licze... Boze dlaczegooooo mi to robisz?????!!!!
Ja plamilam krwia ponad miesiac i do tej pory nie wiem dlaczego wiec możliweCaly czas leci ze mnie krew ze skrzepami, brzuch boli, jestesmy juz w klinice, pobrali n badania na cito i zaraz ma lekarz przyjechac bo zadnego nie ma. Nie wiem czy na ip szybciej udzielili by mi pomocy, zreszta tu mam wszystkie dokumenty. Zastanawia mnie czy jest szansa zeby od pn sie tyle syfu narobilo _ w pon nic nie bylo na usg...
Ja jestem w szpitalu nie w klinice i nie moge sobie wybrac.W najgorszym razie podejde w nastepnym cyklu to nic....chociaz wiadomo tyle sie czeka ze chce sie juz tu i terazNawet do innego ?? Tupnij nóżka i się uprzyj ze chcesz wcześniej . spokój psychiczny też jest dla nas bardzo ważny !!
$ sztuki to bardzo ładny wynik!!! Gratki.Zamroziłi 4 sztuki blistek z tej stymulacji. z poprzedniej jest 1 sztuka więc razem 5 sztuk. Cieszę się ale po info od dżoasia to już nie ma takiego znaczenia. Jestem z Tobą myślami!!!!!