reklama
miliaa - spokojnie zanim się obejrzysz a już i ty będziesz szla na transfer. Pamiętam jak joweg mowila ze na koniec maja planuje i proszę to już jutro.
Lotinda - przykro mi bardzo. Mam nadzieje ze 3 podejście będzie dla ciebie szczęśliwe.
Lotinda - przykro mi bardzo. Mam nadzieje ze 3 podejście będzie dla ciebie szczęśliwe.
Jo.M.
Fanka BB :)
miliaa , Magdusia - dzięki dziewczyny , że myślicie podobnie jak ja bo już myślałam , że ze mnie przez te lata starań jakaś dewotka się zrobiła.
Tak ogólnie to nie mam jakichś zahamowań , ale jednak dzień matki to szczególny dzień i po prostu nie chciałabym się tam zalać łzami z żalu.
Dziewczyny , które dziś transferujecie trzymam oba kciuki ;-).
Odezwijcie się jak już będziecie w domu.
Aniołeczek - 6 komórek to wcale nie jest zły wynik , może się okazać że
wszystkie będą ok i będziesz miała super zarodeczki czego Ci życzę z całego serca. Dla mnie każda liczba powyżej 2 jest super , bo sama "znosiłam" tylko 1 lub 2 komórki więc głowa do góry.
Lotinda - Witam , bardzo mi przykro , że musisz borykać się z kolejną porażką. Ale minie trochę czasu i znowu będziesz działać.
Widzę , że jesteś z Rudy Śl. , powiedz gdzie się leczysz bo podejrzewam że w Provicie
Tak ogólnie to nie mam jakichś zahamowań , ale jednak dzień matki to szczególny dzień i po prostu nie chciałabym się tam zalać łzami z żalu.
Dziewczyny , które dziś transferujecie trzymam oba kciuki ;-).
Odezwijcie się jak już będziecie w domu.
Aniołeczek - 6 komórek to wcale nie jest zły wynik , może się okazać że
wszystkie będą ok i będziesz miała super zarodeczki czego Ci życzę z całego serca. Dla mnie każda liczba powyżej 2 jest super , bo sama "znosiłam" tylko 1 lub 2 komórki więc głowa do góry.
Lotinda - Witam , bardzo mi przykro , że musisz borykać się z kolejną porażką. Ale minie trochę czasu i znowu będziesz działać.
Widzę , że jesteś z Rudy Śl. , powiedz gdzie się leczysz bo podejrzewam że w Provicie
dziewczynki transferujące się - powodzenia!!!!!!!!
milia - super!! :-)
Lotinda - przykro mi - mam nadzieję, że teraz Wam sie uda!!!!!!
marcikuk - jak sie czujesz?? przeziębienie odpuściło?? ja przez weekend też zmagałam się z jakimś dziadostwem - pomógł mi syrop *spam* :-)
aniołeczek - 6 to super wynik :-) Bedzie dobrze!!
dziewczyny - jak mnie cycki naparzają - koniec świata!!!!!! nawet podrapać się nie mogę
A dziś powoli rozpoczynamy 6 tydzień
milia - super!! :-)
Lotinda - przykro mi - mam nadzieję, że teraz Wam sie uda!!!!!!
marcikuk - jak sie czujesz?? przeziębienie odpuściło?? ja przez weekend też zmagałam się z jakimś dziadostwem - pomógł mi syrop *spam* :-)
aniołeczek - 6 to super wynik :-) Bedzie dobrze!!
dziewczyny - jak mnie cycki naparzają - koniec świata!!!!!! nawet podrapać się nie mogę
A dziś powoli rozpoczynamy 6 tydzień
reklama
Podziel się: