reklama
kate to niby mamy testowac razem
To fajnie Jejjjuuu jak ja sie denerwuję... a mój M jak się denerwuje...
last time - ty mnie sie tutaj nie denerwuj. Gdyby lekarz powiedział ze wszystkie są słabe albo nie ma ich juz wcale to bys sie mogla denerwować. Ty się ciesz ze jakieś masz. Nic straconego jeszcze. Mnie pobrali 20 komórek, 17 nadawało sie do zapłodnienia a ze emka żołnierze niemrawi to się tylko 4 zapłodniły. Tez nam nie było wesoło z tego powodu. Wszystkie odmroziły dwa obumarły a dwa zostały ze mną, wiec ty głowa do gory, poczytaj kawały i sie nie stresuj bo jutro z zarodkami do domu wrodzisz. Moze i sa słabsze ale u mamusi w macicy zaczyna działać lepiej. Żaden ich inkubator nie zapewni im twoich warunków. Głowa do góry i sie nie denerwować proszę.
Jo.M - tylko od ciebie zależy czy przyjmiesz zaproszenie czy nie. Jesli nie czujesz sie na silach to idź.
katee, joweg - tylko bez nerwów od jutra na luzie musicie być i się nie stresować, odpoczywajcie.
anioleczek - ty tez sie nie denerwuj, dobre i 6 komórek. Ważne żeby sie ładnie dzieliły i zrobily sobie gniazdko u ciebie.
A ja znowu dzisiaj charczę a nie mowie. Zobaczę jak będzie na nocce ale jak cos to jutro do lekarza sie przejdę żeby usłyszeć by brac paracetamol.
Jo.M - tylko od ciebie zależy czy przyjmiesz zaproszenie czy nie. Jesli nie czujesz sie na silach to idź.
katee, joweg - tylko bez nerwów od jutra na luzie musicie być i się nie stresować, odpoczywajcie.
anioleczek - ty tez sie nie denerwuj, dobre i 6 komórek. Ważne żeby sie ładnie dzieliły i zrobily sobie gniazdko u ciebie.
A ja znowu dzisiaj charczę a nie mowie. Zobaczę jak będzie na nocce ale jak cos to jutro do lekarza sie przejdę żeby usłyszeć by brac paracetamol.
zakręcona jesteś :-) transfer miałam w sobotękate kiedy masz transfer i ilo dniowych ?
1 czerwca mam robić betkę, wcześniej sikańca nie robie... boje się i tak nie wiem czy wytrzymam tyle dni... ale obiecałam M ze nie zrobię wcześniej, bo twierdzi, że jak dr powiedział to tak trzeba... żebym tylko tego okresu wczesniej nie dostała... ehhhh próbuję bardzo być pozytywnie nastawiona
reklama
to widzę twój M ma takie podejście jak mój emek, pani doktor kazała tak to rób tak. No to skorzystałam ze go w domu nie było i nasikałam na test. Zresztą on podświadomie wiedział ze nie wytrzymam :-) Nie denerwuj się. Tylko odpoczywaj.
Podziel się: