reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hahaha też myślałam o potajemnym teściku :) ale wolę chyba żebyśmy razem się dowiedzieli, bo jak bedzie negatywny to zauważy że wieem :baffled:

reklama
oh Last Time - prosze cie bardzo koncz z tymi czarnymi myslami! :wściekła/y: Takie zamartwianie sie jest w ogole nie na miejscu. zaciskaj piastki i ja tez to wlasnie robie i mysl o swoich silnych wyjatkowych malenstwach czekajacych na to aby znalesc sie w cieplutkim i bezpiecznym brzuszku mamusi.

Katee teraz to tylko powytywne nastawienie - modle sie za ciebie i twoje malenstwa.

Joweg - dak znac jak jutro bedziesz po- wiesz ile zarodeczkow beda podawac. ja bede walczyc o 2 mam nadzieje ze sie zgodza.
Aniloleczek za ciebie tez trzymam kciuki i garaco wierze ze bedzie dobrze.

Lotinda bardzo mi przykro tule cie mocniutko. :-(daj sobie troszke czasu i sie nie poddawaj tylko.

Tak na pewno próbujemy raz jeszcze, nie wiem ile musze mieć przerwy bo nie pytalm wierząc, że się uda :( ale wyczytałam gdzieś, że w trzecim cyklu od teraz moge próbować znowu

hej

wlasnie podczytywalam informacje o trasferach i wyczytalam ze z jednego przetransferowanego blastusia szanse na jednojajowe blizniaki sa od 2 do 5 razy wieksze niz przy naturalnym poczeciu. zdarzaja sie przypadki (ok10%) ze z podanych 2 blastus rodza sie trojaczki..... czyli zabawa na calego:szok: :-D WOW

A moje plany na teraz to karnet na siłownie i zrzucić zbędnych 8 kg bo "troszkę" przytyłam aloe o zrzucaniu to nie na tym forum bo tutaj wszyscy (łącznie zemną) marzą o dodatkowych kg tylko w innej postaci

ella- mialam trzy zamrozone i mialam dostac trzy ale jeden przestal sie dzielic wiec dostane dwa :) juz nie dlugo :) ale sie ciesze a potem odpoczywam caly tydzien :)

anioleczek- kurcze sam stres , praca dom remont teraz transfer i mam urlop wiec postaram sie torche odpoczac :)

Ostatnia edycja:
reklama
sakmi...bardzo sie ciesze, ze tobie sie udalo, wpadaj co jakis czas, zeby podniesc nas na duchu!! :tak:

elala, joweg...kochane zaciskam kciuki za was bardzo mocno!!! i czekam oczywiscie na relacje z jutra, jestescie juz tak bardzo blisko, ale wam zazdroszcze!! &&&&&&&&&&&&

Jo.M. kochana nie zmuszaj sie do niczego, ja jakby nie miala sily, zeby patrzec na szczesliwe dzieciaki i ich mamy to nigdzie bym nie szla...nie czujesz sie na silach to spokojnie, nie idz i nie denerwuj sie. a tak w ogole to troche nietakt zapraszac osobe starajaca sie tak dlugo o dzidziusia na jakies wystepy do przedszkola...
ale nic sie nie martw na pewno wszystko u ciebie tez sie wyklaruje i bedziesz jeszcze szczesliwa mamusia:tak: i ja to WIEM!!!

a mnie sie zbiera na okres, boli mnie brzuch i kregoslup dokladnie tak jak przed @ ale nadal go nie ma...wiec dalej sobie czekam...:crazy:

Do góry