O matko gdzie?! Ja najpierw kupowałam w klinice za 200zl a potem znalazłam w aptece za 150zlProlutex niestety jest bardzo drogi ja za 7 zastrzyków plamilam 300 zl
---23tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko gdzie?! Ja najpierw kupowałam w klinice za 200zl a potem znalazłam w aptece za 150zlProlutex niestety jest bardzo drogi ja za 7 zastrzyków plamilam 300 zl
W aptece przy klinice ale nie wiem czy czasem wtedy nie dostałam recepty na 100% bo coś drogo to wyszloO matko gdzie?! Ja najpierw kupowałam w klinice za 200zl a potem znalazłam w aptece za 150zl
---23tc---
Hmm to nie jest lek refundowany wydaje mi się że żadnej zniżki na niego nie ma po prostu apteki żerują na cudzym nieszczęściu [emoji52]W aptece przy klinice ale nie wiem czy czasem wtedy nie dostałam recepty na 100% bo coś drogo to wyszlo
Cudownie!!! Teraz kciuki za serduszko [emoji4][emoji110]
U mnie 2tys od razu potem 5600 procedura laboratoryjno zabiegowa do 8dnia stymulacji i 1400 transfer a ze mialam odroczony to placilam dopiero w dniu transferu po ok 2,5 miesiaca od punkcji. Dodatkowo jak odebralam dokumenty przed transferem musialam zalacic za zarodki 800 zl i 1100 za jakeczka. Nie wiem jak to jest gdy cos idzie nie tak.Ponawiam pytanie - jaka jest wasza wiedza (opinie lekarzy) na temat blokowania owulacji przez luteinę?
Mnóstwo sprzecznych info w necie. Zapomniałam dopytać swojego lekarza...mam brać o 13 do 26 dc ze wzg.na torbiel..
i drugie pytanie - jak u Was wygląda płatność za in vitro? wszystko płacicie z góry? po transferze? Ciekawi mnie jak kliniki liczą jeśli np. z jakichś względów, nie dojdzie do transferu? bo np. nie przetrwa żaden zarodek...płaci się wtedy za samą stymulację i punkcję? czy mimo to liczą cenę pełnej procedury? Dopytam lekarza ale jeszcze miesiąc do wizyty...
dupek 1-1-1, crinone 1-0-0 a lutinus 0-1-2. Od dzisiaj mam dupka brać 2-1-2 i ten prolutex dodatkowo od jutraA lutinus, duphaston i cronone w jskich dawkach bierzesz? Ja biore tylko duphastom 3x1 i lutinus 3x2
ja też płace 155 zl za 7 ,O matko gdzie?! Ja najpierw kupowałam w klinice za 200zl a potem znalazłam w aptece za 150zl
---23tc---
jutro więc fajnie mi się zapowiada wolne. wgl miałm mieć czw wolne, dobrze że wybłagałam kol zeby się zamieniłaA kiedy kochana jedziesz na ta kroplowke super tania??
coooo???!!! to u mnie w aptece 165, a niektóre dziewczyny jeszcze taniej kupują...Prolutex niestety jest bardzo drogi ja za 7 zastrzyków plamilam 300 zl