reklama
anetka303
Fanka BB :)
Hahaha my też taka pozycję często stosujemy2ale nie znałam jej nazwy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Tys jest dobra [emoji14] my wczoraj 7 rocznice oblewalismy piccolo haha no i tez seks w pozycji na dwa misie - du*a do du*y i spi sie
[emoji127] 28.10.2017
misis188
A lutinus, duphaston i cronone w jskich dawkach bierzesz? Ja biore tylko duphastom 3x1 i lutinus 3x2po prolutex mam właśnie jutro jechać. Biorę lutinus duphaston i crinone. Właśnie pytałam jak to możliwe i coś mi Mery gadała że to, że nie wychodzi w krwi to wynika właśnie z niskiej przyswajalności i stąd jeszcze ten prolutex. Qwa niedługo kredyt na leki bede musiała wziąć.
anetka303
Nie. U mnie był taki zarodek zniszczony. Zresztą jeśli dobrze pamiętam do wyboru w dokumentacji było zniszczenie lub oddanie do badań.Czy któraś z wasm mimo nie dobrego badania pgs wszczepiła komórki?
[emoji127] 28.10.2017
ludek
Najazniejsze zeby byl zdrowy
Dziewczyny...od tygodnia mam okropne nudnosci, jem na sile...nawet woda mi nie wchodzi. Przemecze sie dla naszego malucha ale lekko nie jest. Nie wiem jak jutro dotre do pracy...
Nina, współczuję, że tak szybko Ci się zaczęło. Ja mam nudności od 7 tc. Też wymiotowalam. Już jestem na L4 drugi tydzień bo nie daję rady. Ty też idź na L4 jak będzie ciężko. Mi woda też obrzydla. Herbata zresztą też. Piję głównie soki owocowe. Może też spróbuj ;-) Trzymaj się!
Joaszka
Ponawiam pytanie - jaka jest wasza wiedza (opinie lekarzy) na temat blokowania owulacji przez luteinę?
Mnóstwo sprzecznych info w necie. Zapomniałam dopytać swojego lekarza...mam brać o 13 do 26 dc ze wzg.na torbiel..
i drugie pytanie - jak u Was wygląda płatność za in vitro? wszystko płacicie z góry? po transferze? Ciekawi mnie jak kliniki liczą jeśli np. z jakichś względów, nie dojdzie do transferu? bo np. nie przetrwa żaden zarodek...płaci się wtedy za samą stymulację i punkcję? czy mimo to liczą cenę pełnej procedury? Dopytam lekarza ale jeszcze miesiąc do wizyty...
Mnóstwo sprzecznych info w necie. Zapomniałam dopytać swojego lekarza...mam brać o 13 do 26 dc ze wzg.na torbiel..
i drugie pytanie - jak u Was wygląda płatność za in vitro? wszystko płacicie z góry? po transferze? Ciekawi mnie jak kliniki liczą jeśli np. z jakichś względów, nie dojdzie do transferu? bo np. nie przetrwa żaden zarodek...płaci się wtedy za samą stymulację i punkcję? czy mimo to liczą cenę pełnej procedury? Dopytam lekarza ale jeszcze miesiąc do wizyty...
meg86
Pewnie zastrzyki dostaniesz i się podniesiedzwonili z kliniki kurde i musze jutro na sygnale jechać po dodatkowy progesteron... wynik tylko 9,2
meg86
Prolutex niestety jest bardzo drogi ja za 7 zastrzyków plamilam 300 zlpo prolutex mam właśnie jutro jechać. Biorę lutinus duphaston i crinone. Właśnie pytałam jak to możliwe i coś mi Mery gadała że to, że nie wychodzi w krwi to wynika właśnie z niskiej przyswajalności i stąd jeszcze ten prolutex. Qwa niedługo kredyt na leki bede musiała wziąć.
reklama
Ponawiam pytanie - jaka jest wasza wiedza (opinie lekarzy) na temat blokowania owulacji przez luteinę?
w invimed poznań. Pierwsza wizyta cena 120 zł a już na drugiej pakiet. w ich cenniku jakbyś chciała za wszystko płacić osobno to nie ma punkcji i całej embriologi zarodka. Jak w pierwszej stymulacji nie wykorzystałam transferu to mi 1 tys oddali.
Podziel się: