reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ty bierzesz lutinusa i prolutex z tego co kojarzę. Dziewczyny pisaly ze one nie wychidza w badaniu ale nie wiem, coś takiego mi sie obilo o uszy jakiś czas temu.
po prolutex mam właśnie jutro jechać. Biorę lutinus duphaston i crinone. Właśnie pytałam jak to możliwe i coś mi Mery gadała że to, że nie wychodzi w krwi to wynika właśnie z niskiej przyswajalności i stąd jeszcze ten prolutex. Qwa niedługo kredyt na leki bede musiała wziąć.

reklama
Dobrze, że od razu dają znać, że można szybko reagować. Z drugiej strony, jeśli dobrze pamiętam, miałaś trochę tych leków więc dziwne, że wynik taki niski. Najważniejsze, że nie ma plamien i nic złego nie czujesz.
Właśnie żeby to było od razu to by było ok. Wizyte miałam wczoraj w południe i dopiero dzisiaj łaskawie przejrzeli wyniki wczorajszych badań. Ale pocieszam sie bo beta wczoraj była 852 :D:D:D a w nd 540 :p

dzwonili z kliniki kurde i musze jutro na sygnale jechać po dodatkowy progesteron... wynik tylko 9,2 :(
Jeśli chcesz zapytaj o zastrzyki prolutex. Doczytałam ze masz go jutro dostać. To dobrze, ale fakt drogi jest koszt minimum 150zl na tydzień. Ogólnie mi nie kazala badać progesteronu bo to prawda ze w badaniu jest niewykrywalny

---23tc---

Jeśli chcesz zapytaj o zastrzyki prolutex. Doczytałam ze masz go jutro dostać. To dobrze, ale fakt drogi jest koszt minimum 150zl na tydzień. Ogólnie mi nie kazala badać progesteronu bo to prawda ze w badaniu jest niewykrywalny

---23tc---
A mi coś mówią, że jak nie wychodzi tzn, że ciulowo sie przyswaja. Dzwoniłam już do apteki, mają na stanie za 165zł/7 amp więc będę działać. Nie wiem komu wierzyć ale niech stracę, nie pozwolę maleństwu sie wyprowadzić!

A mi coś mówią, że jak nie wychodzi tzn, że ciulowo sie przyswaja. Dzwoniłam już do apteki, mają na stanie za 165zł/7 amp więc będę działać. Nie wiem komu wierzyć ale niech stracę, nie pozwolę maleństwu sie wyprowadzić!
No ja bardzo dlugo brałam progesteron a dupka mam nadal. Lepiej wspierać

---23tc---

reklama
Do góry