reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ty bierzesz lutinusa i prolutex z tego co kojarzę. Dziewczyny pisaly ze one nie wychidza w badaniu ale nie wiem, coś takiego mi sie obilo o uszy jakiś czas temu.
po prolutex mam właśnie jutro jechać. Biorę lutinus duphaston i crinone. Właśnie pytałam jak to możliwe i coś mi Mery gadała że to, że nie wychodzi w krwi to wynika właśnie z niskiej przyswajalności i stąd jeszcze ten prolutex. Qwa niedługo kredyt na leki bede musiała wziąć.

reklama
Dobrze, że od razu dają znać, że można szybko reagować. Z drugiej strony, jeśli dobrze pamiętam, miałaś trochę tych leków więc dziwne, że wynik taki niski. Najważniejsze, że nie ma plamien i nic złego nie czujesz.
Właśnie żeby to było od razu to by było ok. Wizyte miałam wczoraj w południe i dopiero dzisiaj łaskawie przejrzeli wyniki wczorajszych badań. Ale pocieszam sie bo beta wczoraj była 852 :D:D:D a w nd 540 :p

dzwonili z kliniki kurde i musze jutro na sygnale jechać po dodatkowy progesteron... wynik tylko 9,2 :(
Jeśli chcesz zapytaj o zastrzyki prolutex. Doczytałam ze masz go jutro dostać. To dobrze, ale fakt drogi jest koszt minimum 150zl na tydzień. Ogólnie mi nie kazala badać progesteronu bo to prawda ze w badaniu jest niewykrywalny

---23tc---

Jeśli chcesz zapytaj o zastrzyki prolutex. Doczytałam ze masz go jutro dostać. To dobrze, ale fakt drogi jest koszt minimum 150zl na tydzień. Ogólnie mi nie kazala badać progesteronu bo to prawda ze w badaniu jest niewykrywalny

---23tc---
A mi coś mówią, że jak nie wychodzi tzn, że ciulowo sie przyswaja. Dzwoniłam już do apteki, mają na stanie za 165zł/7 amp więc będę działać. Nie wiem komu wierzyć ale niech stracę, nie pozwolę maleństwu sie wyprowadzić!

A mi coś mówią, że jak nie wychodzi tzn, że ciulowo sie przyswaja. Dzwoniłam już do apteki, mają na stanie za 165zł/7 amp więc będę działać. Nie wiem komu wierzyć ale niech stracę, nie pozwolę maleństwu sie wyprowadzić!
No ja bardzo dlugo brałam progesteron a dupka mam nadal. Lepiej wspierać

---23tc---

reklama
Do góry