reklama
adansonia
Fanka BB :)
Jesteś niemożliwaTys jest dobra my wczoraj 7 rocznice oblewalismy piccolo haha no i tez seks w pozycji na dwa misie - du*a do du*y i spi sie
Oczekiwanie2017
Mój dziecko ma 2.5 mm na dzień dzisiejszy wszystko ok, za 1.5 tyg wizyta serduszkowa, bo za wcześnie dziś jeszcze. Ale mam zdjęcia, nie wierzę!!!!
Piękna niespodzianka
meg86
Świetnie gratuluję. To jest niesamowiteMój dziecko ma 2.5 mm na dzień dzisiejszy wszystko ok, za 1.5 tyg wizyta serduszkowa, bo za wcześnie dziś jeszcze. Ale mam zdjęcia, nie wierzę!!!!
Evelin83
ja jeszcze sobie ani jemu nie pozwolilam i nie wiem kiedy sie odwaze , chyba po porodzieAle mnie naaaapierr**** podbrzusze i promieniuje na kręgosłup..na ciote... masakra... I miałam chwilę deprechy płakałam czemu to takie ciężkie... eh... A wy po transferze pozwalalyscie sobie na Przytulanki z waszymi M?
Evelin83
gratulacje, super, no to teraz razem czekamy na serduszkaMój dziecko ma 2.5 mm na dzień dzisiejszy wszystko ok, za 1.5 tyg wizyta serduszkowa, bo za wcześnie dziś jeszcze. Ale mam zdjęcia, nie wierzę!!!!
misis188
A ty bierzesz lutinusa i prolutex z tego co kojarzę. Dziewczyny pisaly ze one nie wychidza w badaniu ale nie wiem, coś takiego mi sie obilo o uszy jakiś czas temu.dzwonili z kliniki kurde i musze jutro na sygnale jechać po dodatkowy progesteron... wynik tylko 9,2
reklama
Oczekiwanie2017
dzwonili z kliniki kurde i musze jutro na sygnale jechać po dodatkowy progesteron... wynik tylko 9,2
Dobrze, że od razu dają znać, że można szybko reagować. Z drugiej strony, jeśli dobrze pamiętam, miałaś trochę tych leków więc dziwne, że wynik taki niski. Najważniejsze, że nie ma plamien i nic złego nie czujesz.
Podziel się: