reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze, dżoasia, jak ty cos dowalisz :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh... taka branza - pol zycia zawodowego z facetami kucharzami, az dziw ze teraz z samymi kobitami wytrzymuje juz prawie 3 lata. Niestety w tej pracy trzeba miec twardy tylek wiec i dosc "specyficzne" zarty sie trzymaja... co zrobie:p

Mój mały też by się chciał wgryzc [emoji14] hahahahahhahahaa
Hahaha twoj maly musi zadowolic sie czym innym. Wiesz, zawsze rocznice mozecie obejsc pod prysznicem, albo jak wam wyobraznia podpowie, grunt, zeby okruszkowi nie przeszkadzac. A maz moze miec frajde inaczej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W takich chwilach mówię sobie tak: Skoro dzieci rodzą się w rodzinach gdzie Bóg powinien nie zaglądać a im daje to szczęście to i mi je da. Czy to się podoba komuś czy nie. Nie pozwól aby to inni podjęli za Was decyzję. Nie rezygnuj tylko dla tego że ktoś widzi w tym jakiś inny plan Boży. Skoro Wy bardzo chcecie, jeśli macie na to zdrowie czas i pieniądze to dlaczego nie walczyć? Posmutaj się chwilę ale nie składaj broni ...
Masz racje. Ja sie napewno nie poddam. Jeszcze sie wszystko pouklada, wierze w to :)

reklama
Do góry