Dziękuję wariacieTo bym wziela od razu dwie nospy i apap. Serio. Do tej pory jak mnie brzuch zaboli to lece po nospe
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
To dobry znak ale zaloz se jakies stalowe majtki i do spania. Maly sie wgryza i mu trzeba spokojuOoo kuszące zaproponuje to dziś mojemu hahaha no ale miałam taka ochotę mimo bolu
Mój mały też by się chciał wgryzc hahahahahhahahaaTo dobry znak ale zaloz se jakies stalowe majtki i do spania. Maly sie wgryza i mu trzeba spokoju
dżoasia
To sie zastanow ktory wazniejszyMój mały też by się chciał wgryzc hahahahahhahahaa
Odpowiedz chyba jest prosta!
M@gda
Moderatorka
Wiesz... zawsze jemu mozesz pomoc inaczej, ale tobie nie radze jeszcze. Skurcze nie wskazane (przytulanki), rozluznienie jak najbardziej (prochy z apteki) :dNo to dupa bzykanka nie będzie hihi [emoji14] tak się chciałam rozluźnić przez ten kręgosłup ale trudno zazyje pigułki i już jutro 3 rocznica ślubu myślałam że coś ten ale no będzie musiał się tylko pocieszyć tym że w ogóle jestem hihi
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Przy naturalnych mozesz nawet nie wiedziec ze byl zarodek. A my tu mamy stworzyc mu idealne warunki, skurcze mu nie pomagaja niestety.Ja przy naturalnych staraniach jak się później okazało to seks był w trakcie implantacji...
Myślałam że @ przyszła wcześniej albo się obtarłam...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Kurcze, dżoasia, jak ty cos dowalisz :dTys jest dobra [emoji14] my wczoraj 7 rocznice oblewalismy piccolo haha no i tez seks w pozycji na dwa misie - du*a do du*y i spi sie
Jak mamy cierpieć z tefo powodu to razem hahah ;D nie ma taryfy ulgowej dla mojego M niech mnie wspieraWiesz... zawsze jemu mozesz pomoc inaczej, ale tobie nie radze jeszcze. Skurcze nie wskazane (przytulanki), rozluznienie jak najbardziej (prochy z apteki) :d
hope322
:*Dziewczyny! Takie jak Wy to powinni zrobic swietymi za zycia... podziwiam Was!
reklama
No sprawa oczywista nawet niema co debatować jajca takieTo sie zastanow ktory wazniejszy
Odpowiedz chyba jest prosta!
Podziel się: