reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja mialam w 19dc ale na sztucznym cyklu. Ty po punkcji to tym bardziej cos przecowbolowego bierz - na skurcze nospe, tak ta zwykla, a jak cie cos innego boli to tylko paracetamol albo apap.Już mój M zapitala do apteki .. chodzi o zwykła nospe ?A w którym dniu miałaś transfer ?
Najlepsza nospa forteJuż mój M zapitala do apteki .. chodzi o zwykła nospe ?A w którym dniu miałaś transfer ?
---23tc---
Joaszka
Ja przy naturalnych staraniach jak się później okazało to seks był w trakcie implantacji...Nie. Seks powoduje skurcze macicy a teraz malenstwo sie zagniezdza. Lekarz nic mi nie.mowil, ale my pozno odwazylismy cokolwiek i w sumie nadal rzadko, bo sie boje. W sumie z krotkawa szyjka.tez sie nie powinno...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam że @ przyszła wcześniej albo się obtarłam...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
To ja już nie wiem czy brać paracetamol czy nospe... mam promieniujacy ból na kręgosłup, brzuch mnie w sumie bolał rano także nie wiem co byś wzięła ?Ja mialam w 19dc ale na sztucznym cyklu. Ty po punkcji to tym bardziej cos przecowbolowego bierz - na skurcze nospe, tak ta zwykla, a jak cie cos innego boli to tylko paracetamol albo apap.
dżoasia
Tys jest dobra my wczoraj 7 rocznice oblewalismy piccolo haha no i tez seks w pozycji na dwa misie - du*a do du*y i spi sieNo to dupa bzykanka nie będzie hihi tak się chciałam rozluźnić przez ten kręgosłup ale trudno zazyje pigułki i już jutro 3 rocznica ślubu myślałam że coś ten ale no będzie musiał się tylko pocieszyć tym że w ogóle jestem hihi
dżoasia
To juz nie wiem ktora taka madra byla. Pewnie iskra, hahahaTo akurat nie ja
dżoasia
To bym wziela od razu dwie nospy i apap. Serio. Do tej pory jak mnie brzuch zaboli to lece po nospeTo ja już nie wiem czy brać paracetamol czy nospe... mam promieniujacy ból na kręgosłup, brzuch mnie w sumie bolał rano także nie wiem co byś wzięła ?
reklama
Ooo kuszące zaproponuje to dziś mojemu hahaha no ale miałam taka ochotę mimo boluTys jest dobra my wczoraj 7 rocznice oblewalismy piccolo haha no i tez seks w pozycji na dwa misie - du*a do du*y i spi sie
Podziel się: