reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie. Seks powoduje skurcze macicy a teraz malenstwo sie zagniezdza. Lekarz nic mi nie.mowil, ale my pozno odwazylismy cokolwiek i w sumie nadal rzadko, bo sie boje. W sumie z krotkawa szyjka.tez sie nie powinno...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy naturalnych staraniach jak się później okazało to seks był w trakcie implantacji...
Myślałam że @ przyszła wcześniej albo się obtarłam...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja mialam w 19dc ale na sztucznym cyklu. Ty po punkcji to tym bardziej cos przecowbolowego bierz - na skurcze nospe, tak ta zwykla, a jak cie cos innego boli to tylko paracetamol albo apap.
To ja już nie wiem czy brać paracetamol czy nospe... mam promieniujacy ból na kręgosłup, brzuch mnie w sumie bolał rano także nie wiem co byś wzięła ?

No to dupa bzykanka nie będzie hihi :p tak się chciałam rozluźnić przez ten kręgosłup ale trudno zazyje pigułki i już:p jutro 3 rocznica ślubu myślałam że coś ten ale no będzie musiał się tylko pocieszyć tym że w ogóle jestem hihi :p
Tys jest dobra :p my wczoraj 7 rocznice oblewalismy piccolo haha :) no i tez seks w pozycji na dwa misie - du*a do du*y i spi sie :laugh2:

reklama
Do góry