Dla mnie to troche dziwne, bez badan i takie leki perzepisuje za tyle pienidzy., asekuracyjnie(wiem ze nie powinno sie przeliczac na dziecko ale jak nie masz stwierdzonych probrlemow imuno to to dla mnie dziwne jest), a ze w innym osrodku to masz robic to nie znaczy ze oni z tego nic nie maja, ja tez bylam z invicty wyslana na szczepienie do innej placowki a jak weszlam tam to wszedzie ulotki invicty byly.jak mnie wyciulał to go naprawdę zaebam...
reklama
meg86
Fanka BB :)
Acha no to też bym zrobiła wszystko żeby został nawet za taką cenężeby go komornik nie wyeksmitował
Intralipid dziewczyny biorą do któregoś tyg ciązy, ja teraz brałam accofil i to ma być "kropka nad i" do tego...
dżoasia
już wyczaiłam, że tak jego żona pracuje. Ale taka jest cena tego leku w internetach. Trudno. Już teraz się nie będę z nim kłócić, gorzej jakby się okazało że w aptece ten lek jest o połowę tańszy...Dla mnie to troche dziwne, bez badan i takie leki perzepisuje za tyle pienidzy., asekuracyjnie(wiem ze nie powinno sie przeliczac na dziecko ale jak nie masz stwierdzonych probrlemow imuno to to dla mnie dziwne jest), a ze w innym osrodku to masz robic to nie znaczy ze oni z tego nic nie maja, ja tez bylam z invicty wyslana na szczepienie do innej placowki a jak weszlam tam to wszedzie ulotki invicty byly.
misis188
I na pewno tak jest tylko że Ci nikt recepty na to nie dajuż wyczaiłam, że tak jego żona pracuje. Ale taka jest cena tego leku w internetach. Trudno. Już teraz się nie będę z nim kłócić, gorzej jakby się okazało że w aptece ten lek jest o połowę tańszy...
Evelin83
Jak u Ciebie po wizycie??
Ostatnia edycja:
Energiczna i froncia gratulacje!!!
Ja bylam na podgladaniu jajeczek. Niestety rosna nierowno. Jedna gotowa do punkcji a reszta za mala jest. Po jednej stronie mam 4male,a po drugiej 2male i jedna duza ktora juz bedzie za duza..wiec leki do piatku i wizyta kolejna i zobaczymy.
Ja bylam na podgladaniu jajeczek. Niestety rosna nierowno. Jedna gotowa do punkcji a reszta za mala jest. Po jednej stronie mam 4male,a po drugiej 2male i jedna duza ktora juz bedzie za duza..wiec leki do piatku i wizyta kolejna i zobaczymy.
dżoasia
w sumie jak taka sama jest cena w internecie to nie będę już jeździć i szukać w której aptece go dostanę. Jade na miejsce, kładę się wygodnie jak księżnika i dawaj panie w żyłęI na pewno tak jest tylko że Ci nikt recepty na to nie da
dżoasia
jest dobrze lepiej poczekać na 6 niż szaleć z jedną u mnie tez nierówno rosły, na ostatniej wiz przed punkcją największe miały po 22mm a najmniejsze po 12 a i tak udało się uzbierać 7 dojrzałychEnergiczna i froncia gratulacje!!!
reklama
dżoasia
nie wątpię, że i utrzymanie ciązy kosztuje ale chciałabym w końcu wydawać stówki a nie tysiące... znowu dzis wizyta + badania + leki prawie tysiak. no i te kroplówki... myślałam że crio będzie mnie kosztowało 5 tysi a nie 20... qwa@dżoasia u mnie też mam wrażenie poważne wydatki to się zaczęły jak zaszlam...sama procedura to pikuś się okazało
---23tc---
Podziel się: