reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

:szok: jak mnie wyciulał to go naprawdę zaebam...
Dla mnie to troche dziwne, bez badan i takie leki perzepisuje za tyle pienidzy., asekuracyjnie(wiem ze nie powinno sie przeliczac na dziecko ale jak nie masz stwierdzonych probrlemow imuno to to dla mnie dziwne jest), a ze w innym osrodku to masz robic to nie znaczy ze oni z tego nic nie maja, ja tez bylam z invicty wyslana na szczepienie do innej placowki a jak weszlam tam to wszedzie ulotki invicty byly.

reklama
Dla mnie to troche dziwne, bez badan i takie leki perzepisuje za tyle pienidzy., asekuracyjnie(wiem ze nie powinno sie przeliczac na dziecko ale jak nie masz stwierdzonych probrlemow imuno to to dla mnie dziwne jest), a ze w innym osrodku to masz robic to nie znaczy ze oni z tego nic nie maja, ja tez bylam z invicty wyslana na szczepienie do innej placowki a jak weszlam tam to wszedzie ulotki invicty byly.
już wyczaiłam, że tak jego żona pracuje. Ale taka jest cena tego leku w internetach. Trudno. Już teraz się nie będę z nim kłócić, gorzej jakby się okazało że w aptece ten lek jest o połowę tańszy...

Energiczna i froncia gratulacje!!!
Ja bylam na podgladaniu jajeczek. Niestety rosna nierowno. Jedna gotowa do punkcji a reszta za mala jest. Po jednej stronie mam 4male,a po drugiej 2male i jedna duza ktora juz bedzie za duza..wiec leki do piatku i wizyta kolejna i zobaczymy.

Energiczna i froncia gratulacje!!!
Ja bylam na podgladaniu jajeczek. Niestety rosna nierowno. Jedna gotowa do punkcji a reszta za mala jest. Po jednej stronie mam 4male,a po drugiej 2male i jedna duza ktora juz bedzie za duza..wiec leki do piatku i wizyta kolejna i zobaczymy.
jest dobrze :) lepiej poczekać na 6 niż szaleć z jedną :) u mnie tez nierówno rosły, na ostatniej wiz przed punkcją największe miały po 22mm a najmniejsze po 12 a i tak udało się uzbierać 7 dojrzałych :)

reklama
@dżoasia u mnie też mam wrażenie poważne wydatki to się zaczęły jak zaszlam...sama procedura to pikuś się okazało

---23tc---
nie wątpię, że i utrzymanie ciązy kosztuje ale chciałabym w końcu wydawać stówki a nie tysiące... znowu dzis wizyta + badania + leki prawie tysiak. no i te kroplówki... myślałam że crio będzie mnie kosztowało 5 tysi a nie 20... qwa

Do góry