reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A nie mógł Ci dać recepty na ten lek do wykupienia w aptece?? w tedy myślę że jedno zero z tej kwoty by odpadło
jak szukam w internetowych aptekach to wgl nie ma takiej dawki jak mi przepisał - ponoć oni w tym ośrodku nawet maja problem ze ściągnięciem tego, dlatego idę dopiero w środę... spróbuję wybadać sytuację w śr i najwyżej zabiję gościa na następnej wizycie jak to sie okaże naciąganiem...

jak szukam w internetowych aptekach to wgl nie ma takiej dawki jak mi przepisał - ponoć oni w tym ośrodku nawet maja problem ze ściągnięciem tego, dlatego idę dopiero w środę... spróbuję wybadać sytuację w śr i najwyżej zabiję gościa na następnej wizycie jak to sie okaże naciąganiem...
bo to tak jak z intralipidem. W klinice koszt 300-700 zł nawet a w aptece 40

jak szukam w internetowych aptekach to wgl nie ma takiej dawki jak mi przepisał - ponoć oni w tym ośrodku nawet maja problem ze ściągnięciem tego, dlatego idę dopiero w środę... spróbuję wybadać sytuację w śr i najwyżej zabiję gościa na następnej wizycie jak to sie okaże naciąganiem...[/]

Faktycznie wyglada, ze to moze byc lek refundowany, ale dla seniorow [emoji4]
Zerknelam w moje internety, ale tu wogole czegos takiego nie znaja...

na refundację raczej nie mam co liczyć - te badania, które mi zlecił, wyszły ok więc te leki to tak naprawdę są prewencyjnie stosowane...

reklama
Czytam Was wszystkie takie podniecone i szczęśliwe z powodu ostatnich informacji, twarz sama mi sie uśmiecha od tych dobrych wiadomości, a tu nagle poczułam strach i to taki wszechogarniający, aż sie popłakałam a mój maż zabronił mi tu wchodzić. Ostatnio przed naszym podjęciem do pierwszego crio tez była fala pozytywnych informacji. Ogarnął mnie taki strach ze znowu będę musiała pogodzić sie ze strata i nieudana próba.

Przepraszam Was wiem ze powinnam być dobrej myśli, ale to jest silniejsze. Nie chce psuć nastroju po prostu jakoś mnie dopadło [emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak to niestety jest, że człowiek najpierw czeka z niecierpliwością na @, potem na transfer i to oczekiwanie miesza się ze strachem przed porażką.

Do góry