Czyżby kazal zrobić Ci betke hehe napewno będzie dobrze czekamy na wynika dziękuje, kazał się pojawić pod koniec miesiąca, a na razie na ta kroplówkę idę w środę, tylko do jakiegoś innego ośrodka. Jak ja tyle wytrzymam bez wizyty hahaha A i zgadnijcie co mi kazał dzisiaj zbadać
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
sama się zastanawiam właśnie o co mu chodzi... ale w sumie skierowanie na tą kroplówkę dał mi do innego ośrodka więc niekoniecznie naciąga na kasę, tym bardziej, że to jest koszt leku a nie jego podania...Domyślam się, tylko przez chwilę przeszło mi przez myśl, czy przypadkiem ktoś nie chce Cię naciągnąc na kasę? Tak wiem, ja też zapłaciła bym wszystkie pieniądze aby mieć zdrowego maluszka ale to dość podejrzane chyba. Takie leki, w sensie za takie pieniądze, bez konkretnych wskazań??
hope322
Betea dziękuje, kazał się pojawić pod koniec miesiąca, a na razie na ta kroplówkę idę w środę, tylko do jakiegoś innego ośrodka. Jak ja tyle wytrzymam bez wizyty hahaha A i zgadnijcie co mi kazał dzisiaj zbadać
misis188
O żesz w mor... 4 tys?? Kilka kroplówek?? Babo chyba musisz sprzedać nerkęhaha nie! to WY te mordki co krzyczały na mnie
dobra miałyście rację. Zanosi się na to, że jestem w ciąży Naprawdę. To nie żart. Ja pitole co ja teraz zrobie
Jest malusi pęcherzyk - jeden - ale na swoim miejscu.
I teraz hit - jako "kropkę nad i" do leczenia immuno podamy immunoglobuliny (to się nazywa IgVena - ktos coś na ten temat wie???) Ma być tego kilka kroplówek, z czego jedna kosztuje 4tys... Wyebało mnie z kapci...
misis188
No a jakby CI podali np intralipid??hmmm... bo doktorek przed transferem stwierdził, że podamy leki w tym kierunku bo nie zaszkodzą a szkoda każdego zarodka... tylko zastanawia mnie fakt, dlaczego nie zlecił wcześniej dokładniejszych badań pod tym kątem...
dżoasia
haha dokładnie TO + jeszcze progesteron ale wynik będę znać pewnie dopiero jutro badanie było robione w klinice i jutro mają dzwonic po konsultacji (i to akurat uważam za swego rodzaju naciągnięcie, ale to akurat przeżyję, niech se kupi bułkę za to )Czyżby kazal zrobić Ci betke hehe napewno będzie dobrze czekamy na wynik
Ilona 88
Gratuluję [emoji7]haha nie! to WY te mordki co krzyczały na mnie [emoji14]
dobra miałyście rację. Zanosi się na to, że jestem w ciąży Naprawdę. To nie żart. Ja pitole co ja teraz zrobie
Jest malusi pęcherzyk - jeden - ale na swoim miejscu.
I teraz hit - jako "kropkę nad i" do leczenia immuno podamy immunoglobuliny (to się nazywa IgVena - ktos coś na ten temat wie???) Ma być tego kilka kroplówek, z czego jedna kosztuje 4tys... Wyebało mnie z kapci...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
A nie mógł Ci dać recepty na ten lek do wykupienia w aptece?? w tedy myślę że jedno zero z tej kwoty by odpadłosama się zastanawiam właśnie o co mu chodzi... ale w sumie skierowanie na tą kroplówkę dał mi do innego ośrodka więc niekoniecznie naciąga na kasę, tym bardziej, że to jest koszt leku a nie jego podania...
dżoasia
nerke mogę, ale macicy nie oddam!!! chcieliśmy jeszcze w końcu kupic auto i nawet ostatnio kilka mieliśmy upatrzonych tylko czekaliśmy właśnie na wynik crio... tylko że kilka zdążyło się sprzedać a reszta nie warta tego hajsu, więc wiedziałam, że coś bedzie na rzeczy jeżeli chodzi o hajsy... jakbyśmy kupili to bym już naprawdę goła została, kredyt bym musiała załatwiać na kroplówyO żesz w mor... 4 tys?? Kilka kroplówek?? Babo chyba musisz sprzedać nerkę
reklama
meg86
Czytałam wszystkie jego książki. UwielbiamDziewczyny wracajac do wątku książkowego sprzed kilku dni - zaczełam czytać dziś 11 minut Paulao Coelho. Oj wciąga.Czytała któraś ? Jak oceniacie?
Podziel się: