reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Domyślam się, tylko przez chwilę przeszło mi przez myśl, czy przypadkiem ktoś nie chce Cię naciągnąc na kasę? Tak wiem, ja też zapłaciła bym wszystkie pieniądze aby mieć zdrowego maluszka ale to dość podejrzane chyba. Takie leki, w sensie za takie pieniądze, bez konkretnych wskazań??
sama się zastanawiam właśnie o co mu chodzi... ale w sumie skierowanie na tą kroplówkę dał mi do innego ośrodka więc niekoniecznie naciąga na kasę, tym bardziej, że to jest koszt leku a nie jego podania...

haha nie! to WY te mordki co krzyczały na mnie :p
dobra miałyście rację. Zanosi się na to, że jestem w ciąży :D Naprawdę. To nie żart. Ja pitole co ja teraz zrobie :D:D:D
Jest malusi pęcherzyk - jeden - ale na swoim miejscu.
I teraz hit - jako "kropkę nad i" do leczenia immuno podamy immunoglobuliny (to się nazywa IgVena - ktos coś na ten temat wie???) Ma być tego kilka kroplówek, z czego jedna kosztuje 4tys... Wyebało mnie z kapci...
O żesz w mor... 4 tys?? Kilka kroplówek?? Babo chyba musisz sprzedać nerkę

Czyżby kazal zrobić Ci betke ;) hehe napewno będzie dobrze czekamy na wynik
haha dokładnie TO :) + jeszcze progesteron ale wynik będę znać pewnie dopiero jutro badanie było robione w klinice i jutro mają dzwonic po konsultacji (i to akurat uważam za swego rodzaju naciągnięcie, ale to akurat przeżyję, niech se kupi bułkę za to :D)

haha nie! to WY te mordki co krzyczały na mnie [emoji14]
dobra miałyście rację. Zanosi się na to, że jestem w ciąży :D Naprawdę. To nie żart. Ja pitole co ja teraz zrobie :D:D:D
Jest malusi pęcherzyk - jeden - ale na swoim miejscu.
I teraz hit - jako "kropkę nad i" do leczenia immuno podamy immunoglobuliny (to się nazywa IgVena - ktos coś na ten temat wie???) Ma być tego kilka kroplówek, z czego jedna kosztuje 4tys... Wyebało mnie z kapci...
Gratuluję [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

sama się zastanawiam właśnie o co mu chodzi... ale w sumie skierowanie na tą kroplówkę dał mi do innego ośrodka więc niekoniecznie naciąga na kasę, tym bardziej, że to jest koszt leku a nie jego podania...
A nie mógł Ci dać recepty na ten lek do wykupienia w aptece?? w tedy myślę że jedno zero z tej kwoty by odpadło

O żesz w mor... 4 tys?? Kilka kroplówek?? Babo chyba musisz sprzedać nerkę
nerke mogę, ale macicy nie oddam!!! :D chcieliśmy jeszcze w końcu kupic auto i nawet ostatnio kilka mieliśmy upatrzonych tylko czekaliśmy właśnie na wynik crio... tylko że kilka zdążyło się sprzedać a reszta nie warta tego hajsu, więc wiedziałam, że coś bedzie na rzeczy jeżeli chodzi o hajsy... jakbyśmy kupili to bym już naprawdę goła została, kredyt bym musiała załatwiać na kroplówy

reklama
Do góry