reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dżoasia to się powinna oszczędzać teraz i chuchać i dmuchać na siebie.
Na mnie w pracy chuchają i dmuchają :D
A wiecie, że jak mojemu M powiedziałam, że już na razie na betę nie ide to prawie sie obraził??!! :D NO JAK TO??? Przecież jak jutro jeszcze nic nie będzie widać (na wizycie) to on nie będzie 2 tyg do kolejnej czekał "w ciemno"!! :D

dżoasia to się powinna oszczędzać teraz i chuchać i dmuchać na siebie.
A wiecie, że jak mojemu M powiedziałam, że już na razie na betę nie ide to prawie sie obraził??!! :D NO JAK TO??? Przecież jak jutro jeszcze nic nie będzie widać (na wizycie) to on nie będzie 2 tyg do kolejnej czekał "w ciemno"!! :D

A z drugiej strony wiem że zrobiłam wszystko co w mojej mocy żeby się udało. Miałam doszczepienie limfocytami, 2 intralipidy, atosiban, encorton i mase leków. Do pracy chodziłam, odpoczywałam tylko 2 dni bo transfer był w sobotę, ale mam pracę biurową, nie premęczałam się wogóle a przynajmniej nie myslałam. To byl mój ostatni zarodek. Jesli sie nie uda to umawiam sie na wizyte do dr Paśnika. Za 2 tygodnie jestem umówiona na badanie aktywności NK i w razie w powtórzę allo mlr-y tylko kór... trzeba by było w totka najpierw wygrać...
Misis a czy ty miałaś tyle estradiolu przy wcześniejszych transferach? Chodzi mi i o estrofem i o te plastry - bo mnie brzuch po tym napierdzielał do samej bety no i krzyczycie na mnie, że się jeszcze nie cieszę :p A tak wgl Ty bierzesz końskie dawki relanium i nospy to moze sie nie dziw że cie nic nie bolało :)

Zajebiste masz małżeństwo coś czuje ;) ze jak byśmy sie spotkali to były by jaja ;) to nie rób przykrość M tylko bedziesz musiała iść ;)

no to tak:
podsmażasz cebulkę na dużej ilości dobrego masła do tego kurki i dusisz. Ja jak odparuje woda z kurek dodaję ser gorgonzolla ( z biedry :) ) az się rozpuści trzymasz na patelni dodaję sól i pieprz do smaku i na koniec świeżą natkę. Wczesniej ugotowany makaron mieszasz z sosikiem :) smacznego. Dla mnie pyyycha :)

Natki nie dodam bo nie cierpię ... Ale pozostała część przepisu brzmi smakowicie :)

Zajebiste masz małżeństwo coś czuje ;) ze jak byśmy sie spotkali to były by jaja ;) to nie rób przykrość M tylko bedziesz musiała iść ;)
Jak studiowałam zaocznie to czasem nocowała u mnie kol z zakopca - oni to dopiero tam są jajcarze te górole a mimo to nie mogła się nam nadziwić, że my tacy popitoleni - byle jedno drugiemu dogryźć w sensie takim pozytywnym :D
Kiedyś np. usłyszałam OD NIEGO tekst: Ty wiesz, że jesteśmy tym co jemy...? Ty sie chyba ostatnio za dużo buroków najadłaś :D

reklama
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy. Wizyta w nowej klinice już za 2 tygodnie wiecszybko zleci i jeszcze będzie kiedyś pięknie... :)
@dżoasia - a Ty kiedy na L4 uciekasz? Nie łąź do tej pracy bo ciężko tam masz! Zabraniam :)

Masz niedługo wizytę, potem stymulacja (wierzę, że od razu) więc może razem nam wypadnie transfer (lub crio tak jak mi) w połowie października :)

Do góry