reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zla ja i niedobra, nie wpisalam sie bo ile ile mozna sie wpisywac:) bylam ale w tym calodobowym czyli innym niz w piatek i zastanawiam sie nad tym jakie moga byc roznice w wynikach jak badanie jest robione na 2 roznych aparatach... dzis ladny wynik 560 czyli 103% od piatku.
WIEM!!! "A nie mowilyscie???!!!"
No! Tyle powiem.

Gratulacje. Ale zakladam, ze i to malo da bo teraz mozna sie stresowac o pecherzyk, o serduszko itd.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja też uwielbiam i mam super przepis z kurkami i makaronem plus ser gongorzolla. Jestem od niego uzależniona normalnie :) Jak byś chciała mogę podesłać :)
Moje dziecko lubi kurki... nawet jak mialam jedzeniowstret to makaronz kurkami czy nalesniki z kurkami mi wchodzily :d

A robicie klasyczne in vitro? Czy imsi?
Bo cenowo sporo się różnią...a u nas morfo plemników 2 % więc pewnie lepsze by było imsi...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie bez roznicy cenowej, pomiedzy zwyklym, icsi i imsi. U nas bylo icsi.

reklama
Do góry