reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zla ja i niedobra, nie wpisalam sie bo ile ile mozna sie wpisywac:) bylam ale w tym calodobowym czyli innym niz w piatek i zastanawiam sie nad tym jakie moga byc roznice w wynikach jak badanie jest robione na 2 roznych aparatach... dzis ladny wynik 560 czyli 103% od piatku.
WIEM!!! "A nie mowilyscie???!!!"
Cudownie :) ciesze sie z Twojego szczescia :*

reklama
A robicie klasyczne in vitro? Czy imsi?
Bo cenowo sporo się różnią...a u nas morfo plemników 2 % więc pewnie lepsze by było imsi...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam imsi pomimo, ze plemnki super. Ale ja zdalam sie na klinike a i tak mam wszystko za darmo, nawet leki sa po czesci refundowane w DK.

Aśka super wynik, stawiam na jednego kropka, ale ważne, że beta nie spada tylko pnie się w górę jak szalona :)
Ja w końcu dzisiaj dostałam okres i.... zaczęłam panikować. Niby nie mogłam się go doczekać, żeby zacząć przygotowania do crio a tu radość pomieszana ze strachem. Jutro dzwonię do mojej kliniki i umawiam się na wizytę.
Ja mialam te same uczucia jak dostalam okresu. I w sumie dalej jestem w strachu czy endo dobrze rosnie a wizyta dopiero w srode :/

To był łut szczęścia,że był wolny termin i udalo mi się przesunąć i wpasować.Teraz muszę kombinować wolne w pracy,a nie jest to łatwe.To proszenie i tłumaczenie o kolejny pojedynczy dzień mnie wykańcza,bo u mnie w pracy nic nie wiedzą,ukrywam to.
Jakos dasz rade ogarnac wolny dzien a bedziesz spokojniejsza. Kiedy Ci teraz wizyta wypada?

Ja mialam imsi pomimo, ze plemnki super. Ale ja zdalam sie na klinike a i tak mam wszystko za darmo, nawet leki sa po czesci refundowane w DK.
Gdyby i u nas tak było...
Czytam że nie ma jeszcze badań że imsi jest bardziej skuteczne...
Jest tyle dodatkowych bajerów do ivf...oczywiście wszystko kasa...
W Bocianie wariant droższy orientacyjnie 10 tyś. Tańszy 6 tyś...
A droższy nie zawsze znaczy lepszy...
I to są te właśnie dylematy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zla ja i niedobra, nie wpisalam sie bo ile ile mozna sie wpisywac:) bylam ale w tym calodobowym czyli innym niz w piatek i zastanawiam sie nad tym jakie moga byc roznice w wynikach jak badanie jest robione na 2 roznych aparatach... dzis ladny wynik 560 czyli 103% od piatku.
Super ze wkoncu jesteś zadowolona aby tak dalej mamuska :*

reklama
Cudnie :-)) Gratuluję raz kolejny i na prawdę czas zacząć się cieszyc!! :-))

Do góry