reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gdyby i u nas tak było...
Czytam że nie ma jeszcze badań że imsi jest bardziej skuteczne...
Jest tyle dodatkowych bajerów do ivf...oczywiście wszystko kasa...
W Bocianie wariant droższy orientacyjnie 10 tyś. Tańszy 6 tyś...
A droższy nie zawsze znaczy lepszy...
I to są te właśnie dylematy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow sporo kasy. I roznica w cenie kolosalna. Ja chyba zaczelabym od tego tanszego glownie ze wzgledow finansowych. Tylko jak plemniki sa nieco gorsze to chyba lepiej zrezygnowac z klasycznej metody.

reklama
Gdyby i u nas tak było...
Czytam że nie ma jeszcze badań że imsi jest bardziej skuteczne...
Jest tyle dodatkowych bajerów do ivf...oczywiście wszystko kasa...
W Bocianie wariant droższy orientacyjnie 10 tyś. Tańszy 6 tyś...
A droższy nie zawsze znaczy lepszy...
I to są te właśnie dylematy

A w PL rzad juz nie refenduje in vitro?

Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo. Po prostu ucieklam:crazy:
Mialam transfer w grudniu ale skonczyl sie poronieniem pod koniec stycznia. Teraz mysle znow o transferze, duzo zmienilo sie w moim zyciu po poronieniu, zmienilam jedzenie, zaczelam cwiczyc, pojechalam na oboz Chodakowskiej aby odreagowac ... i teraz jestem spowrotem. Sa efekty bo z kompletnie nie regularnego cyklu teraz trwa jakies 45 dni :)

Chcialabym przystapic do transferu moich zamrozonych zarodkow w nastepnym cyklu jak sie uda, bo nie wiem czy nie bedzie to w tym samym terminie co wakacje w pazdzierniku! Mam pytanie jak mieliscie transfer to w jakim dniu cyklu to bylo???
Witaj, chyba niewiele dziewczyn, ktore byly tu na samym poczatku roku jeszcze sie udziela, my cie serdecznie witamy.

Ja mialam transfer w 19dc, ale szlam sztucznym cyklem, byc moze ze wzgledu na dlugosc twoich cykli lekarz tez zdecyduje sie na sztuczny. No i trzymamy kciuki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z M gdzieś tam wcześniej była rozmowa. Wczoraj też go zagadałam. Boi się tak samo jak ja ale też o tym myśli...

Wiecie,mam takie głupie uczucie że mając już jedno zdrowe dziecko nie powinnam chcieć więcej. Zwłaszcza że wszystkie znaki wskazują że los,natura nie chcą żebym była w ciąży. Że wszystkie moje działania są na siłę,na przekór...
Im bardziej chcę tym bardziej się pierdzieli...

Nie mysl tak. Dziewczyny tutaj tez walcza o drugie, to nic zlego ze znow chcesz zostac matka. Ja pewnie za jakis czas tez bede probowac :)

A los w duzej mierze zalezy od tego czy dasz sobie szanse. Za haslem z totka - żeby wygrać, trzeba grać!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry