reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gdyby i u nas tak było...
Czytam że nie ma jeszcze badań że imsi jest bardziej skuteczne...
Jest tyle dodatkowych bajerów do ivf...oczywiście wszystko kasa...
W Bocianie wariant droższy orientacyjnie 10 tyś. Tańszy 6 tyś...
A droższy nie zawsze znaczy lepszy...
I to są te właśnie dylematy

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy od kliniki. My za embrio glue i ICSI nic nie doplacalismy

---22tc---

Z M gdzieś tam wcześniej była rozmowa. Wczoraj też go zagadałam. Boi się tak samo jak ja ale też o tym myśli...

Wiecie,mam takie głupie uczucie że mając już jedno zdrowe dziecko nie powinnam chcieć więcej. Zwłaszcza że wszystkie znaki wskazują że los,natura nie chcą żebym była w ciąży. Że wszystkie moje działania są na siłę,na przekór...
Im bardziej chcę tym bardziej się pierdzieli...

Jakbym siebie słyszała też mam jedno dziecko naturalnie i już całą procedurę ivf nieudaną za sobą i też mi się wydaje że wszystko się pierdzieli i się zastanawiam czy może to jest znak że trzeba dać sobie spokój i skupić się na tym dziecku które już jest

reklama
Jakbym siebie słyszała też mam jedno dziecko naturalnie i już całą procedurę ivf nieudaną za sobą i też mi się wydaje że wszystko się pierdzieli i się zastanawiam czy może to jest znak że trzeba dać sobie spokój i skupić się na tym dziecku które już jest
A jakie u Was problemy?

Do góry