Hej fajnie że dołączyłaś znowu .Ja miałam w 18 dc trnasfer mrozaczka jednego blasocysty.Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo. Po prostu ucieklam
Mialam transfer w grudniu ale skonczyl sie poronieniem pod koniec stycznia. Teraz mysle znow o transferze, duzo zmienilo sie w moim zyciu po poronieniu, zmienilam jedzenie, zaczelam cwiczyc, pojechalam na oboz Chodakowskiej aby odreagowac ... i teraz jestem spowrotem. Sa efekty bo z kompletnie nie regularnego cyklu teraz trwa jakies 45 dni
Chcialabym przystapic do transferu moich zamrozonych zarodkow w nastepnym cyklu jak sie uda, bo nie wiem czy nie bedzie to w tym samym terminie co wakacje w pazdzierniku! Mam pytanie jak mieliscie transfer to w jakim dniu cyklu to bylo???
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Zla ja i niedobra, nie wpisalam sie bo ile ile mozna sie wpisywac bylam ale w tym calodobowym czyli innym niz w piatek i zastanawiam sie nad tym jakie moga byc roznice w wynikach jak badanie jest robione na 2 roznych aparatach... dzis ladny wynik 560 czyli 103% od piatku.
WIEM!!! "A nie mowilyscie???!!!"
Przyznam szczerze, ze od kilku dni czekam, zeby Ci napisac: "a widzisz!?!" Kop w dupsko sie nalezy [emoji16]
Teraz juz spokoj tam!
I nie powtarzaj wiecej bety... Te 25, ktore juz zrobilas powinny wystrczyc [emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Dziewczyny a jaka dawke piroxicamu bralyscie jednorazowo przed transferem?sa jakies rozne zawartosci leku?
Tez bym się nad tym zastanowiła czy sama nie wziąć.. a w NOvum to dają?
Featherlight76
To był łut szczęścia,że był wolny termin i udalo mi się przesunąć i wpasować.Teraz muszę kombinować wolne w pracy,a nie jest to łatwe.To proszenie i tłumaczenie o kolejny pojedynczy dzień mnie wykańcza,bo u mnie w pracy nic nie wiedzą,ukrywam to.Dobrze, ze masz taka mozliwosc. Ja niestety musze czekac i isc wedlug planu lekarzy.
Featherlight76
A na co ten lek i kto moze go przepisać?Dziewczyny a jaka dawke piroxicamu bralyscie jednorazowo przed transferem?sa jakies rozne zawartosci leku?
dżoasia
U mnie dzis 13dpt ale mialam 2 kropkiDzoasia a który masz dpt?
dżoasia
Oj tam, sama sie denerwujesz wynikami to i ja tez chcialam troche sie uspokoilam ale itak czekam az sie dowiem czy we wlasciwym miejscu i z pikawkąlubię to i nic więcej nie mówię, bo znowu dostanę ochrzan
ja też uwielbiam i mam super przepis z kurkami i makaronem plus ser gongorzolla. Jestem od niego uzależniona normalnie Jak byś chciała mogę podesłaćTak tak grzybow jest mnostwo tylko juz za durzo deszczu pada bo sie psuja jak tylko wyjda z ziemi. Ja tez dzis na grzyby sie wybieram tym razem licze na podgrzybki i inne cuda. Kurek mam juz cala szuflade w zamrazarce i byla juz tez zupa i niejedna jajecznica pierogi i krokiety. Uwielbiam kurki
jasani
Aśka super wynik, stawiam na jednego kropka, ale ważne, że beta nie spada tylko pnie się w górę jak szalonaU mnie dzis 13dpt ale mialam 2 kropki
Ja w końcu dzisiaj dostałam okres i.... zaczęłam panikować. Niby nie mogłam się go doczekać, żeby zacząć przygotowania do crio a tu radość pomieszana ze strachem. Jutro dzwonię do mojej kliniki i umawiam się na wizytę.
reklama
Podziel się: