reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzoana ale obiecuje poprawe jak juz nadrobie to bede zagladac czesciej. Musialam chwile odpoczac od forum choc nie jest to mozliwe calkowicie bo to uzaleznia.
Ale moze tak poczekalybyscie na kolezanke i nie zapierdzielaly z tymi stronami hege bo nie nadronie :D

reklama
I dobrze zrobilas:) z czasem calkiem sie atmosfera oczysci.
Nie wiem czy mi pochlebiasz czy sie napierd..asz:p w pracy uchodze za oaze spokoju i zrownowazenia psychicznego. A tu to se same nakrecilyscie temat ze ze mna cos jest nie tak [emoji14] czlowiek po hormonach troche nietrzezwo mysli a tu juz.... zjeba z kazdej strony ze wymyslam:p
Wg mnie, z toba wszystko jest ok. Tylko z ta oaza spokoju i opanowania to chyba przesadzaja ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dokonczylam procedure w tej klinice oczywiscie bez efektu ale wkur...bylo to ze tam szlam, rozposal mi stymukacje a potem.sie dowiaduje ze on juz tam nie pracuje
To faktycznie nieciekawa sytuacja.Czyli ktoś inny Cię przejął i kontynuował działania po poprzedniku? Zostałaś w tej klinice czy odeszłaś gdzie indziej?

Dziewczyny, ja po badaniu. Żywia wazy kilogram!!! I taka jest sliczna
1504720462-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki ladny profil bedzie cudna coreczka :)

Kuzwa .... ale to na Twój transfer juz bedzie a mój [emoji848] ostatnio miał dobra rękę [emoji29] No zobaczę co we wtorek powie

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pytaj się o wszystko,bo to w końcu w Twoim interesie jest,a najlepiej z kartką idź żeby Ci nic nie umknęło.Daj znać po wizycie co i jak :-)

I dobrze zrobilas:) z czasem calkiem sie atmosfera oczysci.
Nie wiem czy mi pochlebiasz czy sie napierd..asz:p w pracy uchodze za oaze spokoju i zrownowazenia psychicznego. A tu to se same nakrecilyscie temat ze ze mna cos jest nie tak :p czlowiek po hormonach troche nietrzezwo mysli a tu juz.... zjeba z kazdej strony ze wymyslam:p
Ja Ciebie nie zjebalam ja po prostu naprawdę lubie jak Ty jesteś na tym forum jest wesoło ;) i nigdy nikomu nie pochlebialam heheh ;) tak szczerze to sama bym latała na ta beta co dziennie jak bym mogła więc nie dziwię się ;) Ale zawsze w cos trzeba wierzyć że tym razem będzie dobrze Ale ale jak już raz człowiek cierpiał to ten drugi raz jest ostrozniejszy wiem sama po sobie ze niby była mala beta ale coś czułam ze nie moge sie cieszyć i Dupa blada była ;) Ale teraz jak podejdę to ma tak zrobić aby były dwa tam na szkielku ma być taki sex ze mnie nie interesuje ale chce wziąć 2 ze soba ;) A teraz nie miałam takiej możliwość bo była jedna jedyna blastka ;)

reklama
Do góry