reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hehe dobra to się podzielę grzybami jak masz sam chleb jeść ;) Ty nasza szalona wariatko uwielbiam Ciebie jakoś dzień bez Ciebie to taki lipny by był ;) byłam dzisiaj i szanownej siostry ciotecznej ;) powiedziałam co mnie boli i poszłyśmy na grzyby i jakoś tak mi lżej i jestem bogatsza o 5 słoików grzybów a ze ona dobrze zbiera to wzięłam ja ze soba ;) wkoncu jej wygadalam co myślę o tym wszystkim ;)
I dobrze zrobilas:) z czasem calkiem sie atmosfera oczysci.
Nie wiem czy mi pochlebiasz czy sie napierd..asz:p w pracy uchodze za oaze spokoju i zrownowazenia psychicznego. A tu to se same nakrecilyscie temat ze ze mna cos jest nie tak :p czlowiek po hormonach troche nietrzezwo mysli a tu juz.... zjeba z kazdej strony ze wymyslam:p

reklama
Dziewczyny tak się zastanawiam czasem czy np. księżka Kate czy cała ta Siwiec to faktyczniew ciąży były. Zero jakichś zmian w figurach.. Czy surogatki im tych dzieci nie rodziły.. Co o tym sądzicie?
No jesli chodzi o kate to po pierwszym porodzie bylo ze dziecko urodzila a ze szpitala nadal wyszla z brzuchem - bo niektore debile myslaly ze laska po porodzie w 2 dni gubi wsio co przybrala przez 9mies:)
Kochana jak u Ciebie samopoczucie?:)

to teraz przedstawiam Wam mojego bąbelka :) niestety drugi się nie wgryzł, ( przykro mi bo liczyłam na dwójeczkę, ale to kolejnym razem ) za to ten podobno piękny, coś już migotało więc prawdopodobnie już tworzące sie serduszko, ale na to jeszcze za wcześnie, kolejna wizyta 20.09. chyba oszaleje ze szczęścia.
Jestes maly cudzie gratuluje :)

Tylko catering - budzisz sie i przyjezdza do ciebie zdrowa pyszna dostawa 5 posilkow na caly dzien:) haha! Jem, jem, wszystkiego musze probowac i to po kilkanascie razy bo perfekcja byc musi:)

Dzoasia ja pamietam taka bajke z serii o Kubusiu Puchatku. Kubus chcial zrobic lancuch z popcornu na choinke. Naprazyl wielki gar kukurydzy i postnowil "dobrze sprawdzic" czy jest wystarczajaco dobrze uprazony i tak probowal, probowal i jak stwierdzil ze jest w porzadku to... na lancuchu nawleczone byly 3 uprazone ziarnka kukurydzy ;)

Czy ty tez tak dobrze probujesz? Masz co.do tych pudel wkladac? [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry