reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale oprocz tej fertifirmuly to js kochana brałam duzo innych lekow. Koenzym q10,magnez 3x2,jakies inne jeszcze suplementy których nie spisalam ale wszystkie polecaly dziewczyny tu na forum. Strasznie sobie w brodę pluje ze nie zapisalam tego gdzieś:( a i na pewno jadłam jeszcze orzechy brazylijskie tak 5-6 sztuk dziennie bo w tedy mi jeszcze nie smakowaly
Wiem wiem ze teoche tego jest ja dzoennie ok 15 tabl bralam :) to jak zakupie to cudo to bedzie o 4 mniej :D:D

reklama
Ja tez mam sie pojawic dopiero 17dc i tez sie troche martwie. Dobrze, ze do srody juz niedaleko.
Ja już przesunelam wizytę w porozumieniu z lekarzem na 11 dzień cyklu.Jak zaczęłam czytać kiedy dziewczyny miały te criotransfery, to stwierdziłam, że nie będę tyle czekać, żeby potem się dowiedzieć, że za późno przyjechałam.

No jesli chodzi o kate to po pierwszym porodzie bylo ze dziecko urodzila a ze szpitala nadal wyszla z brzuchem - bo niektore debile myslaly ze laska po porodzie w 2 dni gubi wsio co przybrala przez 9mies:)
Kochana jak u Ciebie samopoczucie?:)
ale ani na twarzy ani nogi nic zero przybrania na wadze, żadnych zmian i stad ta mysl. Fotek z wyjscia nie widzialam :)
Ja czuję się ostatnio kiepsko, okres wielkimi kroami sie zbliza czuje go mocno. no ale cóż.. do wizyty do Lewego juz tylko 2 tygodnie :)

To o czym piszesz ze biale i czarne to chyba babka płesznik i jajowata - naturalny blonnik. A nasionka chia sa takie szare w kropeczki :) jedz, jedz po transferze zwłaszcza :) ale juz nie przekraczaj dziennej zalecanej dawki - 15g czyli ok 1 lyzki;) mezczyzni ponoc powinni mniej, np co drugi dzien ale juz nie pamietam dlaczego. Czegos te nasionka maja duzo co dobrze wpkywa na kobitki a na facetom moze nie pomoc w zbyt duzych ilosciach:)
kupiłam je ostatnio w biedrze - hmm nie wiedzialam ze 1 łyzka dziennie i chyba troche za dużo mi się wzięło i sypło :) jezeli pomagają facetom mężowi też podsunę.

reklama
ale ani na twarzy ani nogi nic zero przybrania na wadze, żadnych zmian i stad ta mysl. Fotek z wyjscia nie widzialam :)
Ja czuję się ostatnio kiepsko, okres wielkimi kroami sie zbliza czuje go mocno. no ale cóż.. do wizyty do Lewego juz tylko 2 tygodnie :)

Ale ona ma prywatnych dietetyków, kucharzy, fryzjera, makijażystę, stylistę, masażystę, trenera, na zamku siłownię, basen i sporo wolnego czasu żeby dbać o urodę. Plus przed ciąża była szczupła.
Taki to pożyje ;)

Do góry