reklama
ehh ano pożyjeAle ona ma prywatnych dietetyków, kucharzy, fryzjera, makijażystę, stylistę, masażystę, trenera, na zamku siłownię, basen i sporo wolnego czasu żeby dbać o urodę. Plus przed ciąża była szczupła.
Taki to pożyje
Agnieś191
Fanka BB :)
No to czekamy i kciukiJa mam betę [emoji23]
Agnieś191
A o której idziesz na krew i ile sie czeka na wynik? Ja oczywiscie nie spie chyba to taka nasza przypadłość, dzis z mężem jedziemy sobie do Poznania na spacerDam znać
Agnieś191
Rozumie. Ale Twój przypadek jest niesamowityMuszę jechać do Kielc (70)km. Wynik 15 16. Nie chcę już robić tu u siebie, bo wtedy przy drugiej weryfikacji wyszła beta ujemna
Oczekiwanie2017
no własnie jutro wybieramy się na grzyby z całą rodzinką pod Wawę. Ponoć wysyp taki.. Ciekawe czy faktycznie wrócimy z pełnymi koszami
Na pewno dużo grzybków znajdziecie. Ja uwielbiam grzybobranie i wczoraj byłam dwa razy (miałam wolne w pracy), to samo w zeszły weekend. Jest mnóstwo grzybów
Sol
Jestem jestem tylko siedzę bardzo cicho. Na razie nic się nie dzieje. Czekam na histero numer 2 przed kolejnym/ ostatnim już transferem.Łooo SOL!!! 100 lat cię nie było, albo byłaś jak ja byłam na "urlopie od forum" w połowie sierpnia. Opowiadaj co u Ciebie
reklama
gosia321
Ale ty zdolniacha jestes torebka super normalnie sama bym.taka chciala
Podziel się: