meg86
Fanka BB :)
I dopiero dzisiaj się chwalisz gratulujęt
u mnie jest to tansze,ale z humorami naszego kota niw odwazylabym sie 10 kg kupic,psy by wciagaly
wczoraj klinika dzwonila mamy dawczynie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dopiero dzisiaj się chwalisz gratulujęt
u mnie jest to tansze,ale z humorami naszego kota niw odwazylabym sie 10 kg kupic,psy by wciagaly
wczoraj klinika dzwonila mamy dawczynie
Mi tez tsh wyszło poniżej normy a robiłam już dwa razy i w poniedziałek idę do endokrynologa zobaczymy co powieDziewczyny odebralam wyniki badan i chyba nie jezt za wesolo[emoji52]
Nie rozumiem moczu bo pisze tak:
A teraz z krwi to zle wyszlo:
Urea 2.3 (norma 2.5 -7.8)
Biale krwinki 13.3 (norma 3.5 - 11)
Neutrofile 10.10 (norma 2 - 8)
TSH 0.02 (norma 0.27 - 4.2) zawsze mialam ciut ponizej normy ale w okolicach 0.2
Total T3 3.29(norma 1.3 - 3.1)
Zmartwilam sie troche tymi krwinkami[emoji45][emoji45][emoji45] i te neutrofile chyba z tym powiazane? Nie wiem co myslec...
Super wynik trzymam kciukiWłaśnie dostałam telefon od profesora )))) ż 12 zaplodnila się połowa czyli 6 ))))
Tylko catering - budzisz sie i przyjezdza do ciebie zdrowa pyszna dostawa 5 posilkow na caly dzien haha! Jem, jem, wszystkiego musze probowac i to po kilkanascie razy bo perfekcja byc musiKochana ady to jak cos to podjedz troche z tych waszych porcji kateringowych a wy macie jakis punkt w krakowie gdzie mozna zjesc czy tylko macue katering? I mam nadzieję ze nie przemeczalas mi sie dzis w pracy.
Super kochana gratuluje :*No to stawiam piwo! Beta 85 blastka 8dpt. Dziewczyny dobrze?
no własnie jutro wybieramy się na grzyby z całą rodzinką pod Wawę. Ponoć wysyp taki.. Ciekawe czy faktycznie wrócimy z pełnymi koszamiCzy ja wiem czy oczyscilysmy nie do końca Ale ale za 2 dni znowu jadę na grzyby do niej więc znowu coś wyjaśnimy powiedziałam jej że tego bobasa to będę traktowała jak swoje ze będę całowała i nosiła na rękach i mi nie zabroni zgodziła się
Ooo o plemniorach to napewno poczytamdo slownika wrzucilam wlasnie ERa test i 3 metody selekcji plemnikow. Jakby kogos to ciekawilo
To o czym piszesz ze biale i czarne to chyba babka płesznik i jajowata - naturalny blonnik. A nasionka chia sa takie szare w kropeczki jedz, jedz po transferze zwłaszcza ale juz nie przekraczaj dziennej zalecanej dawki - 15g czyli ok 1 lyzki mezczyzni ponoc powinni mniej, np co drugi dzien ale juz nie pamietam dlaczego. Czegos te nasionka maja duzo co dobrze wpkywa na kobitki a na facetom moze nie pomoc w zbyt duzych ilosciachKochane a,te nasiona chia moge teraz jesc po transferze? Z czystej cuekawosci bym je sprobowala tylko ktore polecacie? Bo sa jakieś białe i czarne. Czesto z mężem robimy sobie takie zdrowe deserki np jogurt grecki na przemian ze zmiksowanymi malinkami poukladane warstwowo. Pieknie wyglada i pycha na dodatek
Mnie bardzo bolało kilka pierwszych zastrzyków później się już przyzwyczailamKochane czy może mnie któraś wpisać do kalendarza na 10 września na transfer ? ( 1 podejście)
Mam pytanie ... Teraz przyjmuje Prolutex (chyba nie pomyliłam nazwy obecnie nie ma mnie w domu ) i czy przy tych zastrzykach bolało was później miejsce w którym wbijalyscie igle? Bo mnie boli i tak zastanawiam się czy to normalne.....