reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wy sie przejmujecie ze u różnych lekarzt macie podglad a ja poszlam.do provity dla dr g. Wachalam sie miedzybgyncentrum.a provita. Rozpisal mi leki i kazal przyjsc tam kiedys na podgląd wiec ide sie rejestrowac na nastepna wizyte i co? I sie dowiedzialam ze koncza wspolprace z moim dr G ktory potem przeszedl do gync. A trzeba bylo isc tam.od razu i dzis z 15 tys bym miała w kieszeni. To sie czlowiek dopiero wkur...
Przecież klinika musi Ci zapewnić ciągłość leczenia,skoro zapłaciłaś za określone procedury.Więc zaproponowanie innego lekarza powinno być w Twoim przypadku oczywistością.

Spoko zaraz Cię wpiszę :rolleyes:
O ile się nie mylę to te zastrzyki są przeciwzakrzepowe:confused: ja miałam inne ale też ich podawanie było odrobinę bolesne :mad:
To jest progesteron !!!!!!!! jest zaczerwienienie,swedzenie badz szczypanie ,wszystko w normie:D

CLEXANE,FRAGMIN, FRAXIPARIN to sa zastrzyki przeciwzakrzepowe:)

Ostatnia edycja:
Wole zyc o chlebie i wodzie ale ze swiadomoscia ze robie wszystko co moge. Coz, taka mam nawet prace ze wsio musze miec pod kontrola bo inaczej nie bylabym soba. A klientow i adresy to znam w 90% na pamiec :) ot takie skrzywienie pod sufitem...
Kochana ady to jak cos to podjedz troche z tych waszych porcji kateringowych:rofl2: a wy macie jakis punkt w krakowie gdzie mozna zjesc czy tylko macue katering? I mam nadzieję ze nie przemeczalas mi sie dzis w pracy.

Przecież klinika musi Ci zapewnić ciągłość leczenia,skoro zapłaciłaś za określone procedury.Więc zaproponowanie innego lekarza powinno być w Twoim przypadku oczywistością.
Ja dokonczylam procedure w tej klinice oczywiscie bez efektu ale wkur...bylo to ze tam szlam, rozposal mi stymukacje a potem.sie dowiaduje ze on juz tam nie pracuje

Kochane a,te nasiona chia moge teraz jesc po transferze? Z czystej cuekawosci bym je sprobowala tylko ktore polecacie? Bo sa jakieś białe i czarne. Czesto z mężem robimy sobie takie zdrowe deserki np jogurt grecki na przemian ze zmiksowanymi malinkami poukladane warstwowo. Pieknie wyglada i pycha na dodatek

reklama
Do góry