reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wy sie przejmujecie ze u różnych lekarzt macie podglad a ja poszlam.do provity dla dr g. Wachalam sie miedzybgyncentrum.a provita. Rozpisal mi leki i kazal przyjsc tam kiedys na podgląd wiec ide sie rejestrowac na nastepna wizyte i co? I sie dowiedzialam ze koncza wspolprace z moim dr G ktory potem przeszedl do gync. A trzeba bylo isc tam.od razu i dzis z 15 tys bym miała w kieszeni. To sie czlowiek dopiero wkur...
Przecież klinika musi Ci zapewnić ciągłość leczenia,skoro zapłaciłaś za określone procedury.Więc zaproponowanie innego lekarza powinno być w Twoim przypadku oczywistością.

Spoko zaraz Cię wpiszę :rolleyes:
O ile się nie mylę to te zastrzyki są przeciwzakrzepowe:confused: ja miałam inne ale też ich podawanie było odrobinę bolesne :mad:
To jest progesteron !!!!!!!! jest zaczerwienienie,swedzenie badz szczypanie ,wszystko w normie:D

CLEXANE,FRAGMIN, FRAXIPARIN to sa zastrzyki przeciwzakrzepowe:)

Ostatnia edycja:
Wole zyc o chlebie i wodzie ale ze swiadomoscia ze robie wszystko co moge. Coz, taka mam nawet prace ze wsio musze miec pod kontrola bo inaczej nie bylabym soba. A klientow i adresy to znam w 90% na pamiec :) ot takie skrzywienie pod sufitem...
Kochana ady to jak cos to podjedz troche z tych waszych porcji kateringowych:rofl2: a wy macie jakis punkt w krakowie gdzie mozna zjesc czy tylko macue katering? I mam nadzieję ze nie przemeczalas mi sie dzis w pracy.

Przecież klinika musi Ci zapewnić ciągłość leczenia,skoro zapłaciłaś za określone procedury.Więc zaproponowanie innego lekarza powinno być w Twoim przypadku oczywistością.
Ja dokonczylam procedure w tej klinice oczywiscie bez efektu ale wkur...bylo to ze tam szlam, rozposal mi stymukacje a potem.sie dowiaduje ze on juz tam nie pracuje

Kochane a,te nasiona chia moge teraz jesc po transferze? Z czystej cuekawosci bym je sprobowala tylko ktore polecacie? Bo sa jakieś białe i czarne. Czesto z mężem robimy sobie takie zdrowe deserki np jogurt grecki na przemian ze zmiksowanymi malinkami poukladane warstwowo. Pieknie wyglada i pycha na dodatek

reklama
Do góry