reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobrze bedzie [emoji6] ale pon to moze trochę wcześnie? Ponoć od 1000 cos widać, żebyś potem znowu sie nie stresowała, ze nic nie ma [emoji6]

Trzymamy kciuki, nie ma sensu sie smutasic jak jeszcze wszystko moze sie zdążyć [emoji6]

Wow!!

Ale to trochę słabe bo gdyby była na sztucznym to zatrzymałaby zdrowa ciąże [emoji15] jeśli tak jest

Dlatego pewnie kazał Ci przyjść pózniej... u kogo będziesz? A kto ma wolne? [emoji12] ja ide 12.09 do dr L.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Wiem ze moze nie byc widac ale ja to ja i bede spokojniejsza jak bede biedniejsza o dwie stowki :D a poza tym musze popytac o kilka rzeczy bo dzis np wzielam ostatni zastrzyk z accofilu i nie wiem co dalej, cos mowil ze przy tym sie bada morfologie ale nic nie mowil kiedy dokladnie, poza tym cos wspominal przy transferze o immunoglobulinach tylko wgl nie zaczailam o co mu chodzilo - czy teraz mi znowu cos przepisze czy jak...

reklama
Wiem ze moze nie byc widac ale ja to ja i bede spokojniejsza jak bede biedniejsza o dwie stowki :D a poza tym musze popytac o kilka rzeczy bo dzis np wzielam ostatni zastrzyk z accofilu i nie wiem co dalej, cos mowil ze przy tym sie bada morfologie ale nic nie mowil kiedy dokladnie, poza tym cos wspominal przy transferze o immunoglobulinach tylko wgl nie zaczailam o co mu chodzilo - czy teraz mi znowu cos przepisze czy jak...

Zawsze to lżej.... w portfelu [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Bo u nas tak jest ,ze cały czas jeden lekarz Cię prowadzi i nie jestesmy do tego przyzwyczajone jak inne do zmian [emoji6] Ale bedzie dobrze Piotruś śmieszny jest cały czas kompa nie ogarnia [emoji12] i ..... moze razem będziemy transferowaly [emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"[/QU

Piotruś kompa nie ogarnia??? Nie zauważyłam, ale faktem jest, że wpatruje sie dużo w komputer, przy czym odnoszę wrażenie, że bardzo rzeczowy jest, wnikliwy i wie co robi.

Ja na Twoim miejscu też bym poszła w niedzielę na bete. Tak dla wewnętrznego spokoju :).
Ja w tym roku też chodziłam co dwa dni na betę i tak kilka dni pod rząd (ciążą naturalna) i dzięki temu udało się szybko zdiagnozować ciążę pozamaciczna (już ja kiedyś miałam dlatego się balam a lekarze smieli się ze niepotrzebnie chodzę). Nie piszę tego, żeby Cię nastraszyc tylko po to,żeby podkreślić,że pewne rzeczy robimy właśnie przez nasze indywidualne (często ciężkie) doswiadczenia .
Boshe wreszcie ktoras mowi moim jezykiem :):):) ja wlasnie lubie miec spokoj i pewnosc ze zrobilam wszystko co mozliwe. Nie nastraszylas mnie bo taka opcje niestety tez biore pod uwage. Nie zdziwie sie jak pomimo tylu bet w tym tygodniu doktorek tak czy siak kaze w pon pielegniarkom pobrac jeszcze raz!

Dziewczyny odebralam wyniki badan i chyba nie jezt za wesolo[emoji52]
Nie rozumiem moczu bo pisze tak:

1504888802-aaaaaa.jpeg

A teraz z krwi to zle wyszlo:
Urea 2.3 (norma 2.5 -7.8)
Biale krwinki 13.3 (norma 3.5 - 11)
Neutrofile 10.10 (norma 2 - 8)
TSH 0.02 (norma 0.27 - 4.2) zawsze mialam ciut ponizej normy ale w okolicach 0.2
Total T3 3.29(norma 1.3 - 3.1)

Zmartwilam sie troche tymi krwinkami[emoji45][emoji45][emoji45] i te neutrofile chyba z tym powiazane? Nie wiem co myslec...

Dzoasia przyros jest w porzadku! Zobaczysz ze lekarz powie to samo!
Kredka nie chce zebys pomyslala ze jestem wredna czy cos ale calkiem niedawno pisalas o tym ze jestes przerazona tym drugim pecherzykiem, zanikajacym blizniakiem (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) ale czy lekarz wtedy kazal ci sie martwic? A mimo to sie martwisz. Po tym co przeszlam nie jestem w stanie bujac glowa w chmurach i zakladac ze wszystko bedzie cudownie bo im wyzej czlowiek mierzy tym bardziej bolesny jest upadek. Podchodze do wszystkiego teraz z dystansem. Na trzezwo,choc z niepokojem.

reklama
Na wizycie zawsze przeprasza, ze cos mu nie działa i ze pozmieniało itd [emoji6] czyli to jego nie bedzie? Teraz to ja sie zdenerwowałam [emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry