dżoasia
Fanka BB :)
Cos mi sie zdawalo ze czekasz na jakies... hmmm?? Skleroza? Urojenia? No cozktorych ? zadnych nie robilam,albo nie wiem ze robilam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos mi sie zdawalo ze czekasz na jakies... hmmm?? Skleroza? Urojenia? No cozktorych ? zadnych nie robilam,albo nie wiem ze robilam![]()
Wy sie przejmujecie ze u różnych lekarzt macie podglad a ja poszlam.do provity dla dr g. Wachalam sie miedzybgyncentrum.a provita. Rozpisal mi leki i kazal przyjsc tam kiedys na podgląd wiec ide sie rejestrowac na nastepna wizyte i co? I sie dowiedzialam ze koncza wspolprace z moim dr G ktory potem przeszedl do gync. A trzeba bylo isc tam.od razu i dzis z 15 tys bym miała w kieszeni. To sie czlowiek dopiero wkur...Sama sie zdziwiłam, gdy pierwszego dnia po dostaniu @ dzwoniłam i chciałam wizyte u Piotrusia umawiać, a tu się dowiaduję, że go nie będzie w piątek i poniedziałek, a w czwartki przecież nie pracuje. Poza tym o weekend zahaczam, więc 5 dni w plecy.
Juz tak nie odwodzcie joasi od kolejnej bety. Jak czuje ze musi to tylko ja rozdraznimy tak uparcie odradzajac. Oby pozytywnieDzoasia przyros jest w porzadku! Zobaczysz ze lekarz powie to samo!
Oto normy wyników badań krwi dla dorosłych kobiet z uwzględnieniem zmian dokonujących się w czasie ciąży:Czyli ze w porzadku?
A ta urea?
Nie wiem ale wydaje mi sie ze takJa plastrów nie mam, tylko estrofem doustnie, ale to chyba to samo?
Mam tylko nadzieje ze masz tyle.zyl z ktorych mozna pobierac. Bo ja mam na jednej rece jedna ladna, druga to taka dla zaawansowanych pielegniarekBoshe wreszcie ktoras mowi moim jezykiemja wlasnie lubie miec spokoj i pewnosc ze zrobilam wszystko co mozliwe. Nie nastraszylas mnie bo taka opcje niestety tez biore pod uwage. Nie zdziwie sie jak pomimo tylu bet w tym tygodniu doktorek tak czy siak kaze w pon pielegniarkom pobrac jeszcze raz!
To teraz jaki plan dzialania?? Leki i tranafer??t
u mnie jest to tansze,ale z humorami naszego kota niw odwazylabym sie 10 kg kupic,psy by wciagaly
wczoraj klinika dzwonila mamy dawczynie![]()
Nie skleroza ani urojenia tylko CIĄŻA!!Cos mi sie zdawalo ze czekasz na jakies... hmmm?? Skleroza? Urojenia? No coz![]()
Bosko. Oby to bylo szczesliwe podjesciet
u mnie jest to tansze,ale z humorami naszego kota niw odwazylabym sie 10 kg kupic,psy by wciagaly
wczoraj klinika dzwonila mamy dawczynie![]()