dżoasia
Fanka BB :)
Cos mi sie zdawalo ze czekasz na jakies... hmmm?? Skleroza? Urojenia? No cozktorych ? zadnych nie robilam,albo nie wiem ze robilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos mi sie zdawalo ze czekasz na jakies... hmmm?? Skleroza? Urojenia? No cozktorych ? zadnych nie robilam,albo nie wiem ze robilam
Wy sie przejmujecie ze u różnych lekarzt macie podglad a ja poszlam.do provity dla dr g. Wachalam sie miedzybgyncentrum.a provita. Rozpisal mi leki i kazal przyjsc tam kiedys na podgląd wiec ide sie rejestrowac na nastepna wizyte i co? I sie dowiedzialam ze koncza wspolprace z moim dr G ktory potem przeszedl do gync. A trzeba bylo isc tam.od razu i dzis z 15 tys bym miała w kieszeni. To sie czlowiek dopiero wkur...Sama sie zdziwiłam, gdy pierwszego dnia po dostaniu @ dzwoniłam i chciałam wizyte u Piotrusia umawiać, a tu się dowiaduję, że go nie będzie w piątek i poniedziałek, a w czwartki przecież nie pracuje. Poza tym o weekend zahaczam, więc 5 dni w plecy.
Juz tak nie odwodzcie joasi od kolejnej bety. Jak czuje ze musi to tylko ja rozdraznimy tak uparcie odradzajac. Oby pozytywnieDzoasia przyros jest w porzadku! Zobaczysz ze lekarz powie to samo!
Oto normy wyników badań krwi dla dorosłych kobiet z uwzględnieniem zmian dokonujących się w czasie ciąży:Czyli ze w porzadku?
A ta urea?
Nie wiem ale wydaje mi sie ze takJa plastrów nie mam, tylko estrofem doustnie, ale to chyba to samo?
Mam tylko nadzieje ze masz tyle.zyl z ktorych mozna pobierac. Bo ja mam na jednej rece jedna ladna, druga to taka dla zaawansowanych pielegniarekBoshe wreszcie ktoras mowi moim jezykiem ja wlasnie lubie miec spokoj i pewnosc ze zrobilam wszystko co mozliwe. Nie nastraszylas mnie bo taka opcje niestety tez biore pod uwage. Nie zdziwie sie jak pomimo tylu bet w tym tygodniu doktorek tak czy siak kaze w pon pielegniarkom pobrac jeszcze raz!
To teraz jaki plan dzialania?? Leki i tranafer??t
u mnie jest to tansze,ale z humorami naszego kota niw odwazylabym sie 10 kg kupic,psy by wciagaly
wczoraj klinika dzwonila mamy dawczynie
Nie skleroza ani urojenia tylko CIĄŻA!!Cos mi sie zdawalo ze czekasz na jakies... hmmm?? Skleroza? Urojenia? No coz
Bosko. Oby to bylo szczesliwe podjesciet
u mnie jest to tansze,ale z humorami naszego kota niw odwazylabym sie 10 kg kupic,psy by wciagaly
wczoraj klinika dzwonila mamy dawczynie