reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
1504812807-aaaaaa.jpeg
1504812817-aaaaaa.jpeg

Ale cudooooo!!! Super!

Tak mi mój gin zalecił żeby właśnie uniknąć infekcji, podrażnień. Destino również takie zalecenia od swojego ginekologa.
Tak samo dobrze się wchłania a omijasz możliwość podrażnienia mocno umówionej pochwy.
Cos slyszalam podobnego juz tu na forum. Misis dopytaj swojego lekarza.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja przy stymulacji chodzilam do 3 lekarzy bo albo tylko jeden mial dyzur albo moj na urlopie albo cos. Nawet punkcje robil mi jeden a na wiz po punkcji bylam u innego, luzik :) powinni miec dograne info w systemie:)
I nie byłaś niezadowolona z tego faktu? Bo ja zaraz się denerwuje takimi rzeczami. Wolałabym do jednego lekarza ze wszystkim chodzić. Nie jest takie łatwe przekonać sie i zawierzyc kolejnej osobie w tak delikatnych sprawach.

hmmm... więc u mnie ani tak ani srak...
dzisiaj 11dpt wynik 265... (9dpt - 149, 7dpt - 82)
wychodzi przyrost 77%, poprzednio 81%... (a z tego pierwszego labo 6-8dpt był 103%)
TAK - wiem, że w normie ale mimo to gówniany jak dla mnie. Na tak wczesnym etapie nie powinien aż tak spadać :( nie wiem co myśleć ale przynajmniej przestałam fiksować - może przez to, że umówiłam się na wizytę na pon. Myślałam, żeby zadzwonić do kliniki ale dziś mój doktorek już nie przyjmuje.

Dobrze bedzie [emoji6] ale pon to moze trochę wcześnie? Ponoć od 1000 cos widać, żebyś potem znowu sie nie stresowała, ze nic nie ma [emoji6]

Oj DziewcZyny chciałabym w to wierzyć ze sie udało.....poplakalam chwilkę... I poczekam do pon i zobaczymy.. . Dzosasia a skąd wiedziałaś że mam sikaCze heheh miala m na myśli zrobić Ale wiem że tj bez sensu... więc się powstrzymam...

Trzymamy kciuki, nie ma sensu sie smutasic jak jeszcze wszystko moze sie zdążyć [emoji6]

Ja transfer miałam 19 sierpnia, i w 7dpt robiłam betę i 6.52 wyszła, potem w innym laboratorium zrobiłam i zero była... Odstawilam leki i okresu nie było, więc napisałam maila do pani dr i kazała zrobić betę, zrobiłam test w domu, bo miałam. Jutro beta

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Wow!!

Ale by byly jaja jakby w tym labo faktycznie pomylili probki i by jakiemus facetowi ciaza wyszla:laugh2:

Ale to trochę słabe bo gdyby była na sztucznym to zatrzymałaby zdrowa ciąże [emoji15] jeśli tak jest

Właśnie przełożyłam wizytę na 13 września czyli to będzie mój 11 dzień cyklu. Tak się nieszczęśliwie składa, że mojego lekarza nie będzie w klinice ani 14 bo nie ma wizyt w tym dniu, ani 15 września bo nieobecny ma być, 16 i 17 przypada na weekened, więc też odpada,18 września też ma być nieobecny nie wiem z jakiego powodu. Strasznie mnie to wszystko zdenerwowało.

Dlatego pewnie kazał Ci przyjść pózniej... u kogo będziesz? A kto ma wolne? [emoji12] ja ide 12.09 do dr L.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ostatnia edycja:
Właśnie przełożyłam wizytę na 13 września czyli to będzie mój 11 dzień cyklu. Tak się nieszczęśliwie składa, że mojego lekarza nie będzie w klinice ani 14 bo nie ma wizyt w tym dniu, ani 15 września bo nieobecny ma być, 16 i 17 przypada na weekened, więc też odpada,18 września też ma być nieobecny nie wiem z jakiego powodu. Strasznie mnie to wszystko zdenerwowało.
Kurcze to ja sama nie wiem mi wypadnie pierwsza echografia 20dc.Zobaczymy co mi powie kazali tylko zmieniac plastry z estradiolem 2x w tygodniu.

Ja już po punkcji. Zebrali 11 komórek ale jeszcze nic nie wiem dokładniej. Będę w po i3dzialek dzwonić. Dziewczyny z invimed poznan- dzwońcie przez infolinię czy macie nr do nich do Recepcji? a może lekarza? A i w zeszłym roku miałam pobrane 7 komórek to tak nie bolało jak dziś:/ no nic niech się teraz dziela bo ostatnio to jakaś zła moc panuje...

Agnies znowu gratuluję:*

A i reszcie też powodzenia
dżoasia- Przecież musi wkoncu zawiesić słońce. Musi i już:) trzymam ✊✊✊✊

Ładny wynik :)

Dobrze bedzie [emoji6] ale pon to moze trochę wcześnie? Ponoć od 1000 cos widać, żebyś potem znowu sie nie stresowała, ze nic nie ma [emoji6]

Trzymamy kciuki, nie ma sensu sie smutasic jak jeszcze wszystko moze sie zdążyć [emoji6]

Wow!!

Ale to trochę słabe bo gdyby była na sztucznym to zatrzymałaby zdrowa ciąże [emoji15] jeśli tak jest

Dlatego pewnie kazał Ci przyjść pózniej... u kogo będziesz? A kto ma wolne? [emoji12] ja ide 12.09 do dr L.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja też u dr L...jeśli myślimy o tej samej osobie. Wiadomo, że mają prawo do wolnego, ale mógł mnie uprzedzić jak byłam na wizycie poprzedniej, a nie kazać umawiać wizyte miedzy 11 a 13 d.c. kiedy go nie będzie.

reklama
I nie byłaś niezadowolona z tego faktu? Bo ja zaraz się denerwuje takimi rzeczami. Wolałabym do jednego lekarza ze wszystkim chodzić. Nie jest takie łatwe przekonać sie i zawierzyc kolejnej osobie w tak delikatnych sprawach.
A co, mialam sie obrazic i przestac sie kluc? :) z drugiej strony co 3 glowy to nie jedna :D nie wiem jak w innych klinikach ale u mnie maja taki system ze jak przychodze na wiz to na recepcji odznaczaja ze przyszlam, lekarz wie ze juz czekam wiec nie wola w ciemno i notatki z wiz widza polozne w gabinecie obok wiec wiedza jakie badania pobrac lub jakie dokumenty przygotowac itp. I znowu babki na recepcji wiedza co bylo robione i ile mam zaplacic. Wiec i kazdy lekarz wie co i jak bo ma dostep do kartoteki. Mi to nie przeszkadzalo zbytnio. Zreszta lekarz jaki by nie byl - tez czlowiek i ma zycie prywatne, szkolenia, konferencje itp.

Do góry