reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ale beta chyba wyjdzie co?

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
wyjdzie napewno, ale musisz powtorzyc po 48 h. mialas usg po tym jak myslalas ze sie nie udalo? zycze ci z calego serca zeby sie okazalo ze wszystko ok, , betowałysmy chyba nawet razem :) a zerowa beta w ktorym dpt ci wyszla?

hmmm... więc u mnie ani tak ani srak...
dzisiaj 11dpt wynik 265... (9dpt - 149, 7dpt - 82)
wychodzi przyrost 77%, poprzednio 81%... (a z tego pierwszego labo 6-8dpt był 103%)
TAK - wiem, że w normie ale mimo to gówniany jak dla mnie. Na tak wczesnym etapie nie powinien aż tak spadać :( nie wiem co myśleć ale przynajmniej przestałam fiksować - może przez to, że umówiłam się na wizytę na pon. Myślałam, żeby zadzwonić do kliniki ale dziś mój doktorek już nie przyjmuje.
Dobre masz przyrosty.
Nie masz i tak na nic wpływu więc nie zamartwiaj się az tak bardzo bo ja wieże że wszystko Będzie ok
Czy będziesz powtarzać jeszcze betę?
Na wizycie lekarz w pon jeszcze raczej nic nie zobaczy ale może to cie trochę uspokoi

Miałam usg w pon, ale ja byłam w klinice, żeby podejść do kolejnego transferu i nic tam nie było widać, bo to było 16dpt. Albo to jest cud i pomylili próbkę w laboratorium...

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
oby tak bylo, trzymam kciuki. ty chyba tez mialas trzydniowy zarodek podawany czy zle zapamietalam?

reklama
Do góry