meg86
Fanka BB :)
Zobaczysz kropeczke ale na serduszko za wcześnie chybaDziewczyny to bedzie 20dpt czy cos zobacze? Bo wydaje mi sie ze za szybko ta wizyta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczysz kropeczke ale na serduszko za wcześnie chybaDziewczyny to bedzie 20dpt czy cos zobacze? Bo wydaje mi sie ze za szybko ta wizyta.
ale jaja...jasne ze wyjdzie.wracaj do lekow ktore bralasDziewczyny ale beta chyba wyjdzie co?
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Cudownie
No to faktycznie trochę późno. Ja pewnie umowilabym się na dodatkową wizytę w okolicy 13-14 dcBoże to mnie przeraziłaś. A ja mam tam sie dopiero pojawić pierwszy raz w 17 dniu cyklu. Czy ten lekarz wie co robi
Ale by byly jaja jakby w tym labo faktycznie pomylili probki i by jakiemus facetowi ciaza wyszlaMiałam usg w pon, ale ja byłam w klinice, żeby podejść do kolejnego transferu i nic tam nie było widać, bo to było 16dpt. Albo to jest cud i pomylili próbkę w laboratorium...
Wow ale zwrot akcjiJa transfer miałam 19 sierpnia, i w 7dpt robiłam betę i 6.52 wyszła, potem w innym laboratorium zrobiłam i zero była... Odstawilam leki i okresu nie było, więc napisałam maila do pani dr i kazała zrobić betę, zrobiłam test w domu, bo miałam. Jutro beta
Właśnie przełożyłam wizytę na 13 września czyli to będzie mój 11 dzień cyklu. Tak się nieszczęśliwie składa, że mojego lekarza nie będzie w klinice ani 14 bo nie ma wizyt w tym dniu, ani 15 września bo nieobecny ma być, 16 i 17 przypada na weekened, więc też odpada,18 września też ma być nieobecny nie wiem z jakiego powodu. Strasznie mnie to wszystko zdenerwowało.No to faktycznie trochę późno. Ja pewnie umowilabym się na dodatkową wizytę w okolicy 13-14 dc
[emoji127] 28.10.2017
Nie martw się. Oni i tak idą pewnym schematem wiec decyzje lekarzy będą zbieżneWłaśnie przełożyłam wizytę na 13 września czyli to będzie mój 11 dzień cyklu. Tak się nieszczęśliwie składa, że mojego lekarza nie będzie w klinice ani 14 bo nie ma wizyt w tym dniu, ani 15 września bo nieobecny ma być, 16 i 17 przypada na weekened, więc też odpada,18 września też ma być nieobecny nie wiem z jakiego powodu. Strasznie mnie to wszystko zdenerwowało.
Kochana ja przy stymulacji chodzilam do 3 lekarzy bo albo tylko jeden mial dyzur albo moj na urlopie albo cos. Nawet punkcje robil mi jeden a na wiz po punkcji bylam u innego, luzik powinni miec dograne info w systemieWłaśnie przełożyłam wizytę na 13 września czyli to będzie mój 11 dzień cyklu. Tak się nieszczęśliwie składa, że mojego lekarza nie będzie w klinice ani 14 bo nie ma wizyt w tym dniu, ani 15 września bo nieobecny ma być, 16 i 17 przypada na weekened, więc też odpada,18 września też ma być nieobecny nie wiem z jakiego powodu. Strasznie mnie to wszystko zdenerwowało.
Teraz to już nie ma odwrotu, bo wizyta przełożona. Ale z tego co tu wyczytałam to dziewczyny do 19 dnia cyklu przeważnie criotransfery miały. Ja transfer po cyklu stymulowanym w którym była punkcja miałam 15 dnia cyklu, więc naprawdę szybko i endometrium było idealne.Nie martw się. Oni i tak idą pewnym schematem wiec decyzje lekarzy będą zbieżne
[emoji127] 28.10.2017