reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
5f14433a9cad8f2569af28d5e3424af1.jpg

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Cudownie :)

Miałam usg w pon, ale ja byłam w klinice, żeby podejść do kolejnego transferu i nic tam nie było widać, bo to było 16dpt. Albo to jest cud i pomylili próbkę w laboratorium...

Ale by byly jaja jakby w tym labo faktycznie pomylili probki i by jakiemus facetowi ciaza wyszla:laugh2:

Ja transfer miałam 19 sierpnia, i w 7dpt robiłam betę i 6.52 wyszła, potem w innym laboratorium zrobiłam i zero była... Odstawilam leki i okresu nie było, więc napisałam maila do pani dr i kazała zrobić betę, zrobiłam test w domu, bo miałam. Jutro beta

Wow ale zwrot akcji

[emoji127] 28.10.2017

No to faktycznie trochę późno. Ja pewnie umowilabym się na dodatkową wizytę w okolicy 13-14 dc

[emoji127] 28.10.2017
Właśnie przełożyłam wizytę na 13 września czyli to będzie mój 11 dzień cyklu. Tak się nieszczęśliwie składa, że mojego lekarza nie będzie w klinice ani 14 bo nie ma wizyt w tym dniu, ani 15 września bo nieobecny ma być, 16 i 17 przypada na weekened, więc też odpada,18 września też ma być nieobecny nie wiem z jakiego powodu. Strasznie mnie to wszystko zdenerwowało.

Właśnie przełożyłam wizytę na 13 września czyli to będzie mój 11 dzień cyklu. Tak się nieszczęśliwie składa, że mojego lekarza nie będzie w klinice ani 14 bo nie ma wizyt w tym dniu, ani 15 września bo nieobecny ma być, 16 i 17 przypada na weekened, więc też odpada,18 września też ma być nieobecny nie wiem z jakiego powodu. Strasznie mnie to wszystko zdenerwowało.
Nie martw się. Oni i tak idą pewnym schematem wiec decyzje lekarzy będą zbieżne

[emoji127] 28.10.2017

Kochana ja przy stymulacji chodzilam do 3 lekarzy bo albo tylko jeden mial dyzur albo moj na urlopie albo cos. Nawet punkcje robil mi jeden a na wiz po punkcji bylam u innego, luzik :) powinni miec dograne info w systemie:)

reklama
Nie martw się. Oni i tak idą pewnym schematem wiec decyzje lekarzy będą zbieżne

[emoji127] 28.10.2017
Teraz to już nie ma odwrotu, bo wizyta przełożona. Ale z tego co tu wyczytałam to dziewczyny do 19 dnia cyklu przeważnie criotransfery miały. Ja transfer po cyklu stymulowanym w którym była punkcja miałam 15 dnia cyklu, więc naprawdę szybko i endometrium było idealne.

Do góry