reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzoasia idz pod zimny prysznic bo oszalejesz!

Nie wiem po co tyle tych bet robilas! Mowilas ze nie wierzysz w sikacze ale cos mi sie wydaje ze sikacz bylby mniej stresujacy niz beta robiona codziennie od tak wczesnych dni i to w roznych labach..
Wszystko bedzie dobrze a Ty niepotrzebnie stresujesz maluszka.
Ja wiem ze latwo sie nie mowi bo wiekszosc z nas po pierwszej pozytywnej becie ma milion stresow i pytan czy wszystko ok ale te stresy same nie znikna i beda z nami juz na zawsze dlatego nie mozemy az tak dac sie zwariowac.

Beta bedzie piekna i mam.nadzieje ze nie bedziesz teraz co dwa dni gonic na usg zeby zobaczyc czy juz jest serduszko[emoji6]

Wszystkie trzymamy kciuki i mam nadzieje ze uwierzysz w swojego kropka tak jak my w niego wierzymy!
Chcialabym zebys miala racje... dobija mnie to, ze wszystkie te "ciazowe" objawy minely... nawet piersi mnie juz nie bola. Tamtym razem choc na wczesniejszym etapie to bylo zupelnie tak samo. Moze zeswirowalam ale przeczucie rzadko mnie myli... ile bym tych bet nie robila - jedna czy milion - to to i tak od poczatku gdzies w glowie siedzi.

Chcialabym zebys miala racje... dobija mnie to, ze wszystkie te "ciazowe" objawy minely... nawet piersi mnie juz nie bola. Tamtym razem choc na wczesniejszym etapie to bylo zupelnie tak samo. Moze zeswirowalam ale przeczucie zadko mnie myli... ile bym tych bet nie robila - jedna czy milion - to to i tak od poczatku gdzies w glowie siedzi.
Dzoasia ale wiesz ze takie negatywne myslenie jest zle?
Musisz oczyscic umysl bo nigdy nie bedziesz szczesliwa tylko bedziesz klebkiem nerwow!

1504812807-aaaaaa.jpeg
1504812817-aaaaaa.jpeg
Super zdolna jesteś [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialabym zebys miala racje... dobija mnie to, ze wszystkie te "ciazowe" objawy minely... nawet piersi mnie juz nie bola. Tamtym razem choc na wczesniejszym etapie to bylo zupelnie tak samo. Moze zeswirowalam ale przeczucie rzadko mnie myli... ile bym tych bet nie robila - jedna czy milion - to to i tak od poczatku gdzies w glowie siedzi.

Przyrost jest! Spokojnie :)
Ja robiłam co dwa dni chyba 5 razy betke. Im ciąża była starsza, tak przyrost powoli malał.

Ja mam tak z malowaniem, zaczynam i cierpliwosci brak, jak nie wychodzi odkladam prace i nie wracam nigdy do niej. A tu moge dlubac i dlubac [emoji4] Jeszcze wstawiam pas do sukienki
1504817806-aaaaaa.jpeg
Super :) ja nie mam cierpliwości do niczego [emoji23][emoji23] ewentualnie do robienia albumów ze zdjęć czy podkłady muzycznego do zdjęć [emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry Wam! Choc nie wiem czy dla mnie bedzie dobry... tak bym chciala pozniej Wam dziewczyny napisac ze mialyscie racje ale serce mi peka a rozum podpowiada tylko jedno... :(
Co Ty wygadujesz. Chyba kubel zimnej wody Ci potrzebny. Ktoś z okolic dżoasia może jest i by to zrobił?

Mnie też piersi szybko przestały bolec. Dodam, że przez całą ciążę mnie nie bolały. Kochana ja startowała z beta 34, a teraz mały sobie smacznie śpi. Głowa do góry

reklama
Chyba wszystkie kociary tu wiedza ze to co dla nas normalne to innych przeraza. Niech podniesie reke ta ktorej kot nigdy szynki z kanapki nie ukradl[emoji6]
Ja, na to nie pozwalam, żeby jedzenie ze stołu kradły, plus koty maja swoje specjalne jedzenie, które im nie szkodzi ( nie jest przyprawiane, ani solone, nie powinno mieć zbóż, lum mieć ich możliwie mało) ale zdarza mi się bardzo rzadko położyć im coś na talerzykach kocio niezdrowego np kawałeczek kiełbasy.

Z tym, że koty teraz u mojej mamy... ostatnio jak wróciły to nie mogłam się od nich opędzić jak lodówkę zamykałam, bo po pobycie u mamy lodówka = jedzenie i to niekoniecznie to, którym ja je karmię :D:D

Do góry