A dlaczego? w rodzinie problem czy jak? A masz zrobiony swoj kariotyp?Z tego co sie orientuje to badanie kariotypu polega na sprawdzeniu chromosomow, czy ktorys z nich nie uległ mutacji. Ja jesli zajde w ciaze mam zalecane badanie inwazyjne plodu w 10tc plus wlasnie badanie kariotypu dziecka pod kątem wad genetycznych.
reklama
Doczytalam... Przykro mi...A dlaczego? w rodzinie problem czy jak? A masz zrobiony swoj kariotyp?
Ja mam tak z malowaniem, zaczynam i cierpliwosci brak, jak nie wychodzi odkladam prace i nie wracam nigdy do niej. A tu moge dlubac i dlubac [emoji4] Jeszcze wstawiam pas do sukienkiJa tez lubie takie rzeczy ale ja jestem popyrtana i w zyciu bym.4 dni nie robila-musialobymi to zajac max 3 godz a potem wiadomo gdzie by to wyladowalo pochwal sie innymi projektami
M@gda
Moderatorka
Mogłabyś takie sprzedawać za grubą kasęJa mam tak z malowaniem, zaczynam i cierpliwosci brak, jak nie wychodzi odkladam prace i nie wracam nigdy do niej. A tu moge dlubac i dlubac [emoji4] Jeszcze wstawiam pas do sukienki
W tym roku mąż obiecal mi maszyny, ale spadly na nas dwie procedury ivf, nie ma maszyn, ale jest szczęście [emoji3] i mam nadzieje ze zostanie z nami.Mogłabyś takie sprzedawać za grubą kasę
misis188
Fanka BB :)
dokładnieMogłabyś takie sprzedawać za grubą kasę
kredka82
Chyba wszystkie kociary tu wiedza ze to co dla nas normalne to innych przeraza. Niech podniesie reke ta ktorej kot nigdy szynki z kanapki nie ukradl[emoji6]Ja mam specjalne talerzyki dla kotów i też mam miskę na wodę. łatwiej im się je z talerza
Sol
Zgadzam się... moja córka urodziła się z waga 1515g a teraz jest super 2 latka bez zadnych problemow zdrowotnych. Będzie dobrze.że tak powiem waga Małego jest "bezpieczna" to już połowa sukcesu...będzie dobrze Kochana:*
reklama
kredka82
Dzoasia idz pod zimny prysznic bo oszalejesz!Dzien dobry Wam! Choc nie wiem czy dla mnie bedzie dobry... tak bym chciala pozniej Wam dziewczyny napisac ze mialyscie racje ale serce mi peka a rozum podpowiada tylko jedno...
Nie wiem po co tyle tych bet robilas! Mowilas ze nie wierzysz w sikacze ale cos mi sie wydaje ze sikacz bylby mniej stresujacy niz beta robiona codziennie od tak wczesnych dni i to w roznych labach..
Wszystko bedzie dobrze a Ty niepotrzebnie stresujesz maluszka.
Ja wiem ze latwo sie nie mowi bo wiekszosc z nas po pierwszej pozytywnej becie ma milion stresow i pytan czy wszystko ok ale te stresy same nie znikna i beda z nami juz na zawsze dlatego nie mozemy az tak dac sie zwariowac.
Beta bedzie piekna i mam.nadzieje ze nie bedziesz teraz co dwa dni gonic na usg zeby zobaczyc czy juz jest serduszko[emoji6]
Wszystkie trzymamy kciuki i mam nadzieje ze uwierzysz w swojego kropka tak jak my w niego wierzymy!
Podziel się: