reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej laseczki. Przyjmowaliscie przed planowaniem ciąży witaminę D? Mnie zapytała Pani doktor czy przyjmuje folik i witaminę D. Odpowiedziałam,że folik.spytała a dlaczego NIE witaminę D? Po prostu: nikt mnie o tym nie poinformował. Zleciła mi tabletki Mama DHN premium-sporo kosztują te tabletki, poleci ktoś inne?:)

Mi od pierwszej wizyty dotyczącej in vitro (kilka miesięcy przed stymulacja) moja dr kazała przyjmować wit.D

1504812807-aaaaaa.jpeg
1504812817-aaaaaa.jpeg
Zarąbista !!!

Nie szkodzi, przeciez nie wiedzialas a po to tu jestesmy, zeby pytac sie o wszystko co jest zwiazane z ciaza. Synek mial powazna wade serca ktora sie ujawnila dopiero przy ostatnim usg przy porodzie, stad cc. Nic nie moglismy zrobic.. Takze dziewczyny ja bardzo dobrze wiem, co znaczy stracic dziecko, takze te nienarodzone, bo mialam wczesniej ciaze pozamaciczna. Chociaz bol jest niewyobrazalny jak masz juz swoje dziecko w rekach i wiesz, ze musisz sie z nim za chwile pozegnac. Dane mi bylo byc mama slicznego chlopczyka tylko 4 miesiace.. teraz jestem mama Aniołka.. Mimo tego co przezylam postanowilismy sie nie poddac i dalej walczymy. Bardzo Wam wszystkim kibicuje i trzymam kciuki za wysokie bety i szczesliwe rozwiazania i lacze sie w bolu z tymi, ktorymi sie jeszcze nie udalo. Nie poddawajcie sie!

Aż łzy same cisną się do oczu czytając Waszą historię. Wierzę, że życie Wam wynagrodzi to co przeszliscie. A Wasz Aniołek patrzy teraz z góry i Wam pomaga.

Ja mam duze kwadratowe talerze i maz jej daje na rogu a czasem na widelcu:laugh2: szwagierka by dostals zawalu:rofl: a ogolnie to je na spodkach od filizanek-przeciez tak potem to laduje w zmywarce. Ona jest taka energiczna ze caly czas siedzi w domu i chrapie wiec wiem.ze kochana jest zdrowa.czasem sie tylko szokne jak mam ciastko w rece, odwroce glowe i po chwili tego ciastka juz nie ma:laugh2: złodziej moj kochany:happy:s
Moja robi zupelnie tak samo [emoji3]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Babo ty masz talent:-) :) super. Dlugo Ci to zajelo czasu? Pelen szacun
Projekt i szablon dlugo robilam bo elementy musza sie zgrywac a i pomysly tez musza przyjsc w odpowiednim dla siebie czasie. Sama torebke robilam ok 4 dni, bardzo pracochlonne jest to ale lubie to[emoji4]
Babo ty masz talent:-) :) super. Dlugo Ci to zajelo czasu? Pelen szacun

Projekt i szablon dlugo robilam bo elementy musza sie zgrywac a i pomysly tez musza przyjsc w odpowiednim dla siebie czasie. Sama torebke robilam ok 4 dni, bardzo pracochlonne jest to ale lubie to[emoji4]
Ja tez lubie takie rzeczy ale ja jestem popyrtana i w zyciu bym.4 dni nie robila-musialobymi to zajac max 3 godz a potem wiadomo gdzie by to wyladowalo:-) :) pochwal sie innymi projektami

reklama
Do góry