reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurde martwię się tym moim wymazem;( nie chcę nawet mężowi mówić bo by go to dobiło. Zobaczymy co gin jutro powie i najwyżej mąż zajedzie po receptę. Kurdę już miałam spokój z tymi pieprzonymi bakteriami a tu znowu jakieś świństwo. Ryczeć mi się k...a chce

reklama
Napisane na LG-D855 w
Cześć dziewczynki przepraszam że dopiero teraz się obudziłam ale sajgon w pracy od początku września i nawet dla mężulka nie mam czasu. Melduje, że wczoraj zobaczyłam mojego pasażera na gapę z bijącym serduszkiem. Drugi się eksmitował Następna wizyta za dwa tygodnie u lekarza prowadzącego. Terminu jeszcze nie mam bo nie mam czasu zadzwonić. Estroferm odstawiony i zmniejszona dawka duphastonu i luteinki z trzech na dwie do 12 tygodnia Teraz tylko na siebie dmucham.
Cudne info!!! Wreszcie jakies dobre wiadomosci, zapowiada nam sie owocna jesien ,:)

ale to kochana miałaś jakieś bakterie czy jak??
Raczej nie byłam 31 u gin swojej na wizycie bylo ok niby dzis pojechałam na IP bo az za mokro miałam i jak szłam sie kapac to az pociekolo po nogach lekarz na IP powiedzial ze to niby od tego ze jest zapalenie pochwy wykupie te tabletki dopochwowe jutro i zobaczymy a do ginek pojade szybciej na sprawdzenie po tabletkach czy OK

Oj to czekamy na wieści [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko Ok zapalenie pochwy-drodzyca i od tego niby to jest a nawet nic mnie nie swedzi ;/ jutro wykupie tabletki dopochwowe co mi przepsiali w szpitalu pisałam do ginek czy mam je wykupic to napisała zebym wykupila, z dzieciatkiem tez Ok jak na ta chwile tak lekarz powiedział

reklama
Zostaje na oddziale, nie wiem na ile. Jakby Piotruś podskoczyl z wagą to jeszcze mnie wypisza do domu, tak mi obiecał mój lekarz

[emoji127] 28.10.2017
Dopiero teraz doczytałam, trzymam kciuki by maluszek przybrał na wadze [emoji110][emoji110][emoji110]jesteście pod dobrą opieką [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry