annemarie
Fanka BB :)
O to to to wlasniemasz jakis szybki koktail owocowy?Ja nasiona dodaje do koktajli warzywno owocowych albo jogurtów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to to to wlasniemasz jakis szybki koktail owocowy?Ja nasiona dodaje do koktajli warzywno owocowych albo jogurtów
Dzięki dziewczyny. Pójdę na pierwszą wizytę do dr Mercika skoro już jestem zapisana. Jak mi nie przypadnie do gustu to go zmienię. Boję się, że nie będę miała ładnych komórek, bo mam endomendę III stopnia, a ona je niszczy...
Nie będzie przeszkadzaćhej czy ja jutro przed usg mam brac luteine czy poczekac do wizyty. luteine biore o 10 wizyte mam o 13 i sie zastanawiam czy ona nie bedzie przeszkadzac podczas badania
Będzie napewnooj nawet boje sie myslec co ja tam jutro zobacze tak bym chciala zeby wszystko bylo ok.
Cieszę się że wszystko ok.Spoko już w domku zapalenie pochwy-drożdzyca i dlatego mi się może saczyć dostalam czopki do wykupienia, nawet mnie nic nie swedzi to jest najlepsze!! ale dobrze ze jest wszystko OK
Banan kiwi brzoskwinia plus szpinak baby seler naciowy nasiona chia i siemię lniane odrobina cytryny można dać zielone jabłko lub mielona i trochę wody mineralnej pychotka wszystko zblendowac trwa 5 minut. Jak więcej Wyjdzie do słoiczka do lodówkiO to to to wlasniemasz jakis szybki koktail owocowy?
Misis,Jeszcze się zastanawiam czy te szczepienia limfocytami, intralipid, encorton i inne leki nie miały na to wpływu. Organizm jest osłabiony więc dziady atakują. No nic muszę czekać do jutra. Mam nadzieję że gin nie będzie miał dla mnie złych wiadomości
Gyncentrum w Ostrawie ,broni sie rekoma i nogami przed laczeniem ich i waszego Gyncentrum.Zeby bylo weselej sa 2 Gyncentrum w Ostrawie:
GYNCENTRUM OSTRAVA s.r.o, Dr. Šmerala 27, 702 00 Ostrava
Od ponad 20 lat działań w Polsce nawiązaliśmy bezpośrednią współpracę z wieloma polskimi ginekologami.
Nasza klinika nie jest w żaden sposób połączona z klinikami in vitro w Polsce.
i drugie(ktore podejrzewam ,ze ma z waszym cos wspolnego)
Gyncentrum
Fertility Institute s r.o.
Poděbradova 2738/16
702 00 Ostrava
tel: +420 775 911 123
Iskra,nie wiem juz o co lata,bo wynika nawet ze sa w jednym okregu ,a na roznych ulicach.Tel.tez maja rozne
Bo kurde na prawdę miałam spokój z tym dziadostwem a tu teraz taka kumulacja. Szperałam trochę po interencie i wiem że te bakterie są groźne przy porodzie mam nadzieję że jednak moja dzidzia się zagnieździ bo sobie nie daruję jak przez bakterię oga być problemy.Misis,
doswiadczenia ci powiem ja jestem po tym zestawie tygodniami chora,Lapie doslownie wszystko