Przy drugiej stymulacji pytałam czy mogę się przenieść do Czech bo tam można wszystkie zapłodnić, to usłyszałam że nie, bo to nie jest ich placówka.
reklama
misis188
Fanka BB :)
A czym.mozna zastapic mleko? Nie pije jedynie w kawie. Teraz tez jesz taki puding? Jakby to jskims sokiem owocowym zalac? Uwielbiam mandarynkowy z biedronkiJa mialam tylko ovarin i na sam koniec zakupilam koenzym Q10, poza tym caly czas wzeram duzo nasion chia - wg mnie lepsze niz jakiekolwiek inne suplementy poczytajcie sobie o ich wlasciwosciach. Zaleca sie lyzke dziennie ale jesli maja pomoc naszym jajkom to ja jakis czas polecam 2 lyzki dziennie. Przepis prosty - zalewacie mlekiem, dodajecie miodek, mieszacie i pudding gotowy ja uwielbiam sodatkowo z owocami
No masakra. Strasznie sie wkurzylam jak to zobaczylam. Na pewno to skonsultuje z lekarzen ake najpierw zaczekam na wynik bety. A moze kupilabym sok z zurawiny i sie podmywala nim? Nie chce tez kombinowac zeby sobie nie zaszkodzic. A z ta plamka z krwia to pierwszy raz coś takiego mi sie przytrafilo. Daj tez Boze zeby to byl ten moj szczesliwy transfer
Nie czekaj na betę. Skonsultuj jak najszybciej z lekarzem bo infekcja będzie się rozwijać.
dżoasia
Chyba moze byc ja lubie nabial wiec mleczko mniam mniam albo jakies mleko roslinne moze tez byc - migdalowe, sojowe ryzoweA czym.mozna zastapic mleko? Nie pije jedynie w kawie. Teraz tez jesz taki puding? Jakby to jskims sokiem owocowym zalac? Uwielbiam mandarynkowy z biedronki
annemarie
Przy drugiej stymulacji pytałam czy mogę się przenieść do Czech bo tam można wszystkie zapłodnić, to usłyszałam że nie, bo to nie jest ich placówka.
Gyncentrum w Ostrawie ,broni sie rekoma i nogami przed laczeniem ich i waszego Gyncentrum.Zeby bylo weselej sa 2 Gyncentrum w Ostrawie:
GYNCENTRUM OSTRAVA s.r.o, Dr. Šmerala 27, 702 00 Ostrava
Od ponad 20 lat działań w Polsce nawiązaliśmy bezpośrednią współpracę z wieloma polskimi ginekologami.
Nasza klinika nie jest w żaden sposób połączona z klinikami in vitro w Polsce.
i drugie(ktore podejrzewam ,ze ma z waszym cos wspolnego)
Gyncentrum
Fertility Institute s r.o.
Poděbradova 2738/16
702 00 Ostrava
tel: +420 775 911 123
Iskra,nie wiem juz o co lata,bo wynika nawet ze sa w jednym okregu ,a na roznych ulicach.Tel.tez maja rozne
dżoasia
Misis a ty w koncu jak bylas na tych wymazach to lutek nie przeszkadzal? Mi teraz nie kazali robic zadnych wymazow a przed punkcja i rok temu mialam paciorkowca i zastanawiam sie czy sobie nie zrobic tak dla spokojuA czym.mozna zastapic mleko? Nie pije jedynie w kawie. Teraz tez jesz taki puding? Jakby to jskims sokiem owocowym zalac? Uwielbiam mandarynkowy z biedronki
dżoasia
Ojej jak to zlecialo a powiedzcie mi dziewczyny - przy blizniakach po ivf jest szansa na rodzenie sn czy tylko cesarka? Bo chyba w naszym slowniku in vitro czytalam ze tylko cc...Hej. Ja po wizycie. Maluchy maja po ponad 1100 g. Wszystko w porządku i jesli nic nie wyskoczy po drodze to ok 37 tyg cc. Czyli juz tylko 10 tygodni..[emoji7][emoji7]
reklama
ewelin86
Ja zawsze brałam przed wizytą. O 8 a wizyty zazwyczaj na 10-11 miałam i nigdy dr nie mówił, żeby nie brać.hej czy ja jutro przed usg mam brac luteine czy poczekac do wizyty. luteine biore o 10 wizyte mam o 13 i sie zastanawiam czy ona nie bedzie przeszkadzac podczas badania
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: