reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mialam tylko ovarin i na sam koniec zakupilam koenzym Q10, poza tym caly czas wzeram duzo nasion chia - wg mnie lepsze niz jakiekolwiek inne suplementy:) poczytajcie sobie o ich wlasciwosciach. Zaleca sie lyzke dziennie ale jesli maja pomoc naszym jajkom to ja jakis czas polecam 2 lyzki dziennie. Przepis prosty - zalewacie mlekiem, dodajecie miodek, mieszacie i pudding gotowy:) ja uwielbiam sodatkowo z owocami
A czym.mozna zastapic mleko? Nie pije jedynie w kawie. Teraz tez jesz taki puding? Jakby to jskims sokiem owocowym zalac? Uwielbiam mandarynkowy z biedronki

No masakra. Strasznie sie wkurzylam jak to zobaczylam. Na pewno to skonsultuje z lekarzen ake najpierw zaczekam na wynik bety. A moze kupilabym sok z zurawiny i sie podmywala nim? Nie chce tez kombinowac zeby sobie nie zaszkodzic. A z ta plamka z krwia to pierwszy raz coś takiego mi sie przytrafilo. Daj tez Boze zeby to byl ten moj szczesliwy transfer

Nie czekaj na betę. Skonsultuj jak najszybciej z lekarzem bo infekcja będzie się rozwijać.

Przy drugiej stymulacji pytałam czy mogę się przenieść do Czech bo tam można wszystkie zapłodnić, to usłyszałam że nie, bo to nie jest ich placówka.

Gyncentrum w Ostrawie ,broni sie rekoma i nogami przed laczeniem ich i waszego Gyncentrum.Zeby bylo weselej sa 2 Gyncentrum w Ostrawie:

GYNCENTRUM OSTRAVA s.r.o, Dr. Šmerala 27, 702 00 Ostrava

Od ponad 20 lat działań w Polsce nawiązaliśmy bezpośrednią współpracę z wieloma polskimi ginekologami.
Nasza klinika nie jest w żaden sposób połączona z klinikami in vitro w Polsce.

i drugie(ktore podejrzewam ,ze ma z waszym cos wspolnego)
Gyncentrum
Fertility Institute s r.o.
Poděbradova 2738/16
702 00 Ostrava
tel: +420 775 911 123

Iskra,nie wiem juz o co lata,bo wynika nawet ze sa w jednym okregu ,a na roznych ulicach.Tel.tez maja rozne:szok:

A czym.mozna zastapic mleko? Nie pije jedynie w kawie. Teraz tez jesz taki puding? Jakby to jskims sokiem owocowym zalac? Uwielbiam mandarynkowy z biedronki
Misis a ty w koncu jak bylas na tych wymazach to lutek nie przeszkadzal? Mi teraz nie kazali robic zadnych wymazow a przed punkcja i rok temu mialam paciorkowca i zastanawiam sie czy sobie nie zrobic tak dla spokoju

Hej. Ja po wizycie. Maluchy maja po ponad 1100 g. Wszystko w porządku i jesli nic nie wyskoczy po drodze to ok 37 tyg cc. Czyli juz tylko 10 tygodni..[emoji7][emoji7]
Ojej jak to zlecialo:) a powiedzcie mi dziewczyny - przy blizniakach po ivf jest szansa na rodzenie sn czy tylko cesarka? Bo chyba w naszym slowniku in vitro czytalam ze tylko cc...

hej czy ja jutro przed usg mam brac luteine czy poczekac do wizyty. luteine biore o 10 wizyte mam o 13 i sie zastanawiam czy ona nie bedzie przeszkadzac podczas badania

reklama
hej czy ja jutro przed usg mam brac luteine czy poczekac do wizyty. luteine biore o 10 wizyte mam o 13 i sie zastanawiam czy ona nie bedzie przeszkadzac podczas badania
Ja zawsze brałam przed wizytą. O 8 a wizyty zazwyczaj na 10-11 miałam i nigdy dr nie mówił, żeby nie brać.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry