reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem [emoji6]po usg wszystko ok
1504633360-aaaaaa.jpeg

mały ułożony główką w dół, i waży 1729g[emoji6]kawał chłopa, nabrał masy tydzień z usg to 31 i 5 , a z Om to 30 i 1 [emoji6]nastawiam się na większe dziecko ,tak jak jego starszy brat , ciuszki raczej 62 będę kupować [emoji2] szyjka długa i zamknięta, mam Wód płodowych powyżej normy, i to mnie trochę martwi , ale z usg wszystko wychodzi dobrze i tak będzie [emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
śliczności :)

reklama
A ja siedzę na IP zobaczyć czy wody wowodniowe mi sie nie sączą bo od rana mam bardzo mokro a jak szlam się kąpać to aż po nogach polecialo,napisałam do ginek mowila żebym pojechała na IP zobaczyć dla spokoju a jak bym nie pojechała to jutro na wizytę do niej żeby zobaczyla i ocenila moje pH,ale napisałam ze jadę zobaczyć aż ciśnienie jak lekarka mi mierzyła ponad 140.Czekam na poczekalni bo jeden lekarz jest a maja cesarkę

Dziewczyny a co wy bierzecie na poprawę jajek?
Ja mialam tylko ovarin i na sam koniec zakupilam koenzym Q10, poza tym caly czas wzeram duzo nasion chia - wg mnie lepsze niz jakiekolwiek inne suplementy:) poczytajcie sobie o ich wlasciwosciach. Zaleca sie lyzke dziennie ale jesli maja pomoc naszym jajkom to ja jakis czas polecam 2 lyzki dziennie. Przepis prosty - zalewacie mlekiem, dodajecie miodek, mieszacie i pudding gotowy:) ja uwielbiam sodatkowo z owocami

A ja siedzę na IP zobaczyć czy wody wowodniowe mi sie nie sączą bo od rana mam bardzo mokro a jak szlam się kąpać to aż po nogach polecialo,napisałam do ginek mowila żebym pojechała na IP zobaczyć dla spokoju a jak bym nie pojechała to jutro na wizytę do niej żeby zobaczyla i ocenila moje pH,ale napisałam ze jadę zobaczyć aż ciśnienie jak lekarka mi mierzyła ponad 140.Czekam na poczekalni bo jeden lekarz jest a maja cesarkę
Matko co sie dzieje... jak nie krwiaki i krwotoki to teraz wam wody za eczesnie ciekna. Wezcie te nogi zaciskajcie mocniej! To taki zarcik oczywiscie. Postaraj sie pooddychac spokojnie i usyabilizowac cisnienie. Bwdziesz pod dobra opieka!

N

nie chcialam tego pisac ale juz wczesniej z twoich postow wygladalo to dla mnie na rywalizacje i tu masz odpowiedz czemu cie o tym poinformowala nie patrzac ze tobie nie wyszlo i ze przekazanie tobie takiej informacji tak szybko po stracie bedzie bolec
Moja mamusia napisała jej ze jej gratuluję a ona na to że nie ma czego jeszcze gratulowac aby nie zapeszac rozwaliła mi system to po co o tym mowi jak potem tak pisze ;)

Moja mamusia napisała jej ze jej gratuluję a ona na to że nie ma czego jeszcze gratulowac aby nie zapeszac rozwaliła mi system to po co o tym mowi jak potem tak pisze ;)
Paulina odpusc, moze ja to kreci jak tak kogos podqrwia. Nie daj sie wyprowadzic z rownowagi. Mowie ci, zamiast sie tak denerwowac to se zapal, mniejsze zlo moim zdaniem :)

reklama
Do góry