reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja podobnie jak Ty No ale właśnie naturalnie nie zachodzimy ... troszkę zmodyfikuje swoją dietę, będę starać sie rozgrzewać ale z owoców i soków nie zrezygnuje [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Oprocz przyjemnosci podniebienia to jeszcze codziennie zapodaje sobie bajke o porze i selerze - przyszla pora to se-leze :laugh2::laugh2::laugh2: ile chce :) ale tez nie z przymusu tylko dlatego ze mi sie to podoba :rolleyes:

reklama
Sztuczny jest bardziej przewidywalny i teoretycznie skuteczniejszy takze luzik:) a estradiol jest potrzebny do utrzymania ciazy wiec co do klejenia plastrow to bede siew chyba upierala zebys ich nie odstawiala jak wynik bedzie pozytywny!!!
Jesli bedzie pozytywny mam kontynuowac estradiol i progesteron 10tygodni
Jesli bedzie negatywny to mam kontynuowac estradiol juz bez progesteronu

Hej dziewczynki.Ja w tym cyklu mam nadzieje przystepuje do crio na naturalnym cyklu.Dzis przykleilam plastry z estradiolem i czekam na.@.W pierwszy dzien cyklu mam dzwonic do szpitala i ustalic spotkanie monitorujące.Tu pytanie do dziewczyn co podchodzily na naturalnym..w ktorym dniu cyklu mialyscie pierwsze usg?
Ja mialam w 14dc, troche pozno ale nie lecze sie w PL.

Oprocz przyjemnosci podniebienia to jeszcze codziennie zapodaje sobie bajke o porze i selerze - przyszla pora to se-leze :laugh2::laugh2::laugh2: ile chce :) ale tez nie z przymusu tylko dlatego ze mi sie to podoba :rolleyes:

Love it! [emoji23] bedzie opowiadane!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Jejku teraz zglupialam bylam na wizycie bez tlumacza i teraz sama nie wiem
3dni przed spodziewanym @ mam przykleic plastry z estradiolem.Pani doktor powiedziala ze bedzie bez zastrzykow wiec stwierdzilam ze to bedzie na naturalnym bo przeciez na sztucznym robi sie zastrzyk na pekniecie pęcherzyków tak?
Ja na naturalnym nie bralam estradiolu tylko jeden zastrzyk z ovitrelle na pekniecie pecherzykow.

Jejku teraz zglupialam bylam na wizycie bez tlumacza i teraz sama nie wiem
3dni przed spodziewanym @ mam przykleic plastry z estradiolem.Pani doktor powiedziala ze bedzie bez zastrzykow wiec stwierdzilam ze to bedzie na naturalnym bo przeciez na sztucznym robi sie zastrzyk na pekniecie pęcherzyków tak?
Ja podchodziłam na sztuczny tak jak Ty estrofem i nie ma zastrzyku bo nie ma owulacji. Zastrzyk na pekniecie jest na naturalnym.

reklama
Do góry