No to zaszalalyscie z postami [emoji15]
Super super super!!!
BardO sie cieszę i mam nadzieje dołączyć do Ciebie szybko .
Ach to zawsze boli bez względu jak to kto powie i kiedy [emoji58] ja miałam taka sytuacje , ze znajoma wiedziała, ze poroniłam.sami długo sie starali( bo miała beznadziejnego lekarza) i dawałam jej rady , co, gdzie sie leczyć, jak zastrzyk wbijac( była tyko na clo i ovitrel [emoji15]) i na moje pytanie jak test jej wyszedł to mi skłamał ze sie nie udało, ja oczywiście zaczelam ja pocieszać zadawać następne pytania co teraz itd i wyczailam ,ze bezczelnie mnie okłamuje...na mój napór pytań w końcu napisała, ze mnie przeprasza, dłużej juz nie moze.... i wysłała mi foto z usg....
Oczywiście udaje ,ze wszystko jest ok, grzecznie pogratulowałem, ale niesmak pozostaje....
Kochana ja w czwartek miałam zabieg a w sobotę juz zwiedzałam Londyn.... o zrostach nic nie słyszałam na wizytach...[emoji15]
Prawda prawda!!! I nie można jej niczego odmawiać [emoji23][emoji23][emoji23]
Mordeczko to trzymam kciuki za piękny cykl.
O kurczę [emoji853] Piotrusiowi nie smakuje jedzenie! Jakieś lody z chipsami matka wcisnij!!! [emoji15][emoji12]
Bedzie dobrze, trzymam kciuki!
To chyba od endo zależy kiedy
U mnie właśnie tez endo szybo roslo z estrofenem, ostatnio miałam sie pokazać 11-13dc ale nie mogłam i pojechałam 10dc a ono 10mm , 3 dni i transfer, nie wiem jakby to było gdybym pojechała np 13 dc ? Teraz tez szybciej ide, lepiej częściej sprawdzić niż przegapić [emoji58]
A co do menu i diet... dostałam Dietę płodności od akupunkturzystki i trochę sie zdziwiłam....
Przeciwwskazane : zimne napoje, woada( chyba ze gorąca)lody!!!, produkty mleczne, surowe warzywa i owoce w dużych ilościach , z surowych warzyw można od czasu do czasu zjeść marchewkę... [emoji12] - dieta YANG, pieczenie , smażenie,dieta powinna być rozgrzewająca
[emoji848] ja potrafię cały dzień tylko na owocach i warzywach...zimnych...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"